Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupiłam łóżko

Polecane posty

Gość gość

Jakie macie doświadczenia z kupowaniem mebli dla siebie, dzieci, kuchennych . Szlag mnie trafia jak widzę jak bezczelni są sprzedawcy. Wydaję swoje ciężko zarobione pieniądze i oczekuję od tych p*** sprzedawców, sklepów i pożal się boże tapicerów przyzwoitej jakości, robiłam na wymiar szafę przesuwaną w renomowanym sklepie - tragedia, pan montażysta zadrapał drzwi przy montażu i udaje głupiego, meble do salonu - wystawa super, poza tym tragedia, łóżko dla dziecka u tapicera - brak śrub, źle nawiercona dziura, koleżanka kupiła łóżko dla dziecka na Allegro - takie same g****o jak w sklepach i u tapicera. Ile mam dać za łóżko drewniane dla dziecka żeby chociaż jeden mebel w domu był bez skazy, zarysować, źle nakręconych dziur i nie wiem czego jeszcze. Może mam za duże wymagania, na uczciwość nie ma co liczyć, mi byłoby wstyd brać 100% za zadrapane meble.

Gość gość
Ja lozko dla dziecka zamawiałam u sprawdzonego stolarza. Zrobione tak jak powinno byc, bez zadnych usterek.

Gość gość
Ja też u sprawdzonego łóżko sosnowe - źle nawiercona śruba - nie musi pani jej przykręcać:) skoro nie muszę to po co w ogóle jakiekolwiek dziury robił, mogłam sobie ja na super glu skleić.

Gość gość
Moja mama raz kupila fotel bujany z promocji. Wygladal ladnie na zdjeciu, ale jest takim bublem, ze lekko sie przechylisz i fotel wywraca sie do gory nogami. Meble wedlug mnie trzeba obejrzec, a jakosc niestety kosztuje. Ja mam wiekszosc mebli z ikei, niektore sa beznadziejne, szybko sie rozlecialy (szczegolnie z pilsni), ale wiekszosc jest ok. Nigdy nie mialam problemow, ze cos brakowalo, a skrecalam je sama z chlopakiem. Napewno jesli brakowalo by srub itp. to bym je zareklamowala. Rys przy montazu niestety nie udowodnisz. To tyle ode mnie

Gość gość
Łóżko bukowe dla dziecka u stolarza - 1100 zł, szczerze - średnie jak na taką kwotę

Gość gość
Jakość kosztuje ale bezczelność i brak uczciwości jest normą, może akurat trafię na ślepego.

Gość gość
Mam stolik drewniany z Ikei, który sam skręcałam - ma 3 lata i wygląda lepiej od mojego kilku miesięcznego stołu i krzeseł od stolarza:)

Gość gość
Zawsze kupuję meble wcześniej je oglądając ale to co czasami przychodzi lekko odbiega od tego z wystawy.

Gość gość
Jak to się mówi dobrych mebli już nie ma ....Niestety dobre lóżko musi kosztować chociaż dobry materec. Ale jak sie dobrze poszuka to i dobrzy wykonawcy sie znajdą. Ja zamowiłam sypialnie z firmy Agal ze Szczecina.

Gość Kataszynka
Faktycznie, dobrych mebli nie dostanie się za darmo. Jednak materiały i dobra robocizna mają swoją cenę. Jeśli natomiast wie się, gdzie szukać, to bez problemu są takie sklepy jak http://caromeble.net/kontakt gdzie można dostać dobre łóżka w korzystnej cenie. Ja bym szukała właśnie w takich polskich sklepach, to tam ceny są zazwyczaj dużo lepsze.

Gość gość_Elizka8909
Co do kupna łóżka to warto zerknąć sobie na stronę https://www.fabrykasypialni.pl/ - duży wybór, dobre ceny i świetna jakość. Można kupić zarówno całe zestawy jak i np. sam materac.

Gość gość
Ja wolę spać na materacu, jest znacznie wygodniej. :) Znalazłam świetny materac w http://bjas-design.pl/ , jestem z niego naprawdę zadowolona.

Gość werkyz
Ja meble kupowałam w IKEI. Jedynie materaca tam nie kupowałam. Kierowałam się wskazówkami z: www.materace.info