Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stracilamzycie

Straciłam sens zycia, pomocy, powaznie

Polecane posty

Gość stracilamzycie

Historia w skrócie: Mezczyzna którego bardzo kocham stwierdził ze chyba się wypalił. Chce mnie zostawić. Byliśmy w szczęśliwym związku 2 lata. Bylam najszczęśliwsza na świecie. Teraz nie mogę się pozbierać i mam niechęć do życia. Poważnie. Zawsze się śmiałam z takich ludzi którzy tak mówili i radzilam im ze przeciez znajdą kogoś lepszego. Ale będąc w tej sytuacji wiem ze swiat się zawalił. Budzę się i boję się żyć. Potrzebuje pomocy. Co zrobić zeby on mnie kochal? Bez niego umrę. Błagam o pomoc

Gość stracilamzycie
tyle spermy jego polknelam a on tak ze mna postapil. zycie mi zmarnowal

Gość stracilamzycie
ludzie nie zwracajcie uwagi na glupie podszywy! ja autorka nie piszę takich zbereznych glupot

Gość gość
http://piosenka.keep.pl Nie wiem co ci poradzić ... Sama byłam zakochana czy też raczej chora psychicznie przez kilka lat w jednym facecie... Nie znosiłam go i kochałam rzekomo... -Nie wiem co to było -Dziś nie wiem -Wtedy cierpiałam kiedy mnie już zostawił. Kilka lat cierpiałam a zrozumiałam że to było umysłowe zamroczenie, dziesięć lat później. Trochę tych zamroczeń mi się w życiu przytrafiło -początkowo to mnie rzucano a potem ja to robiłam-to chyba pierwszy krok to świadomości w temacie miłości. Aż w końcu poznałam co to ta miłość.

Dobrze ci tak, zawistna szmato. Nienawidzę ludzi, którzy śmieją się z czyichś problemów, a potem sami płaczą na forach.

Gość stracilamzycie
Ale bez przesady ja się nie śmiałam z tego co ich spotkalo tylko myślałam ze milosc to nie powód zeby sie tak zalamywac. Tak myślałam dopóki sama tego niedoswiadczylam...

Gość gość
Przeżyjesz i to. Potrzeba trochę czasu, ale to nie koniec świata.

Gość gość
nie możesz go zmusić do miłości..no i choć wiem,jak to w tej sytuacji zabrzmi to z pewnością znajdziesz jeszcze kogoś..lepszego :) lepszego w tym sensie,że jego miłość do Ciebie będzie trwała..bo 2 lata to mało,szybko mu minęło.. musisz przeczekać, czas leczy rany

Gość stracilamzycie
Proszę o pomoc jest mi na prawdę ciężko