Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 36 lat, ze smutkiem patrze na Juwenalia

Polecane posty

Gość gość

czasy tej beztroski juz nie wroca

Gość gość
Każdy ma swój czas. Szkoda, że jak jest nasz czas to często nie zdajemy sobie sprawy, jak to jest ulotne.

Gość gość
masz racje czasy studenckie można tylko powspominać. tez bym się cofnal w czasie, ale nie jest to niestety możliwe.

Gość gość
Ja mam 20 i nigdzie nie bywam. Jak masz 36 to jeszcze da się zrobić na młodego i iść na Juwenalia.

Gość Ewa333333
zależy, co kto lubi wcale nie wspominam dobrze czasów studenckich, a juz na pewno nie ze względu na imprezy nie piję piwa, nie znoszę hałasu i chamstwa, co jest esencją tychże imprez wcale nie chciałabym wracać do tych durnych czasów, teraz to dopiero jest mi dobrze, moge robić co mi sie podoba, nic i nikt mnie nie ogranicza nie wiem, jak wy żyjecie, że tak wam źle...

Gość gość
wow, studiowalam 7lat i nigdy nie bylam nu J. nie mialam czasu na takie bzdety.

Gość gość
A ja mam 38 lat nadal obijam na festiwale, prawie co piątek jestem w knajpie a przed koncertami idziemy obalać winiacze jak za starych czasów.Można ? Można

Gość gość
Akurat za juwenaliami i zyciem studencki nie tesknie. Mieszkalam 6 lat w niemieckim akademiku, imprez bylo od groma, na dole mielismy nawet calodobowy bar. I nigdy ani nie mialam czasu na zycie studenckie ani mnie specjalnie do tego nie ciagnelo.