Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Budowa pecherzykowa jajnikow a zajscie w ciaze

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam taka wlasnie budowe jajnikow, tzn, lekarz powiedzial ze to nie PCO ale blisko, owulacja jednak wystepuje...jakie mam szanse?

Gość gość
jeżeli jest owulacja, to szanse jak u zdrowej kobiety

Gość gość
Ja też mam takie coś stwierdzone - jajniki o cechach policystycznych, są widoczne torbielki w badaniu USG, innych objawów brak, a więc PCO nie mam. Dowiedziałam się o tym po urodzeniu pierwszego dziecka, które było wpadką;-) ( jedna nieostrożna sytuacja, a więc jakby pierwszy cykl) W drugą ciążę zaszłam w drugim cyklu. A wiec u mnie nie ma żadnych problemów z płodnością. A ty masz już jakieś niepowodzenia czy pytasz teoretycznie?

Gość gość
od 5 miesiecy staramy sie o kolejna ciaze i nic

Gość gość
To ja z 21:49- nie jestem specjalistką, ale podejrzewam, że w twojej i mojej sytuacji nie w każdym cyklu jest owulacja. Sama podpytywałam lekarza o obniżona płodność, to mi powiedział, że skoro urodzilam jedno dziecko to mnie ten problem nie dotyczy. I rzeczywiście udało się prawie od razu. Myślę, że jeszcze nie ma powodów do paniki, na razie próbujcie.

Gość gość
Zgadza się, masz rację. . Mnie też lekarz mówił ze nie w każdym cyklu jest owulacja, zresztą robiłam testy i monitoring, raz jest a raz nie ma. ..