Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wolicie i przyjemniej mieć wśrodku coś bardziej twardego czy elastycznego?

Polecane posty

Gość gość

jw

Gość gość
Wszystko zależy od tego w jakich okolicznościach bo jeśli w seksie to wolę coś twardego ale na przykład gdy mam okres to wolę coś elastycznego i chłonnego.

Gość gość
chłonnego? ja wolę elastyczne rzeczy, nie lubię palców

Gość gość
Penis jest elastyczny, wolę penis

Gość gość
Ja miałam na myśli tampona

Gość gość
ale wolisz czuć że twardość przy swoich *****ch czy elastyczne przemieszczanie się raz z ciałem, udami etc

Gość gość
Jak studiowalam to sobie zmiemialam jak mialam chcie na twardego to mialam trzech na zmiane ale jeden z nich mial zabujczego k****a i byl najlepszy z nich . A jak mialam chrapke na elstycznego to wkladalam sobie wibrator i sama sie posuwalam az czasami przy tym zasinalam

Gość gość szarik
nie dosc ze etatowy to jeszcze nagrzany ...zjeb

Gość gość
Musze sie pochwalic wczoraj jak bylam na spacerku poznalam super faceta zaprosil mnie na kawe a wrewanzu ja go zaprosilam na lampke wina i tak z niczego zrobilo sie romantycznie Ja sie mu nago pokazalam i od niego to samo zarzadalam. A gdy juz to zrobil to wtedy ujrzalam jakiego ogra do domu zaprosilam.W tedy za tego k****a go zlapalam i do lozka go zawleklam, miedzy czasie juz ta pala jak dyszel stala.Pozycje 69 przyjelismy on mi pisiunie lizal a ja mu obciagalam i sie napalalam .Po krotkim czasie juz sobie go wlozylamtam gdzie chcialam. wtedy sie zaczelo stekanie piszczenie a on ladowal we mnie ile mial a ja tylko wrzeszczalam jeszcze glebiej i mocniej rznij mnie teraz czuje sie jak suka przerznieta, ale umowilam sie znow z nim mysle ze przyjdzie i znow mnie tak dobrze przerypie albo jeszcze lepiej, a nastepnym razem to mu i w ta druga zaproponuje