Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wytrzymać bez seksu i masturbacji w czasie ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w zagrożonej ciąży i już kolejny miesiąc żyję w celibacie, nie wolno mi się nawet podniecić, więc seks i masturbacja odpadają... Jak wytrzymać? Ja już nie daje rady, jestem taka nabuzowana, zawsze miałam wysokie libido. Nawet przytulenie z mężem mnie podnieca... :( A wy jak sobie radziłyście, jestem nieszczęśliwa... :( Dziecko planowane więc nie jest winne mojej niedoli...

Gość gość
Naprawdę nie możesz nawet pięścic łechtaczki?

Gość gość
A wy jak sobie radziłyście, jestem nieszczęśliwa... xx nie musiałam sobie "radzić". Bzykaliśmy się niemal do porodu Naprawdę Ci nie wolno? Przecież seks w ciąży jest korzystny

Gość gość
Nie wolno mi bo od razu dostaje skuczów itp. Zlamałam ten zakaz dwa razy i musiałam jechać do szpitala na magnez :(

Gość gość
Poćwiczysz siłę woli i charakteru. Przyda Ci sie :) Pozdrówka dla Ciebie i maleństwa :)

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
baron, ale ty jestes ograniczony. Kazda ciaza jest inna, to ze twoja zona mogla uprawiac seks nie znaczy, ze kazda kobieta moze. Jesli ciaza jest zagrozona to podniecenie moze wywolac skurcze i moze dojsc do tragedii

Gość gość
A ja nie miałam ochoty na seks jak byłam w ciąży, spadło mi libido, czułam się nieatrakcyjna i brzuch przeszkadzał