Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z kolega ?

Polecane posty

Gość gość

hej :) Mam pewnego kolegę. Kiedyś próbowaliśmy razem być ale nam nie wyszło. Każdy znalazł sobie druga połówkę, ale od pewnego czasu znów jestesmy wolni. Ten kolega nie jest mną zainteresowany, traktuje mnie jak dobra koleżanke, często piszemy, spotykamy sie , zwierzamy sie sobie, ale bardzo często jest wobec mnie oschly i obojętny. można powiedziec ze to taka przyjażń trochę nietypowa. Jest o mnie zazdrosny bo to widać jak mam sie spotkac z jakimś innym chłopakiem ale jednoczesnie nie robi nic zebysmy byli razem wiec to tylko kolega. Ostatnio poszliśmy grupą na koncert. Na tym koncercie zapoznałam się z jego kolegą i troche spędziliśmy razem czasu, ale potem poszłam do niego, Potem ten jego kolega znów przyszedł po mnie i On powiedział żebyśmy sobie poszli ale tak w smiechu, Potem znów wrociłam do niego. On mi cały czas dogryzał ale ogólnie podrywal inne dziewczyny i było wesoło. Na drugi dzień od rana był na mnie bardzo zły. Jakbym nie wiem co mu zrobiła. I nie odzywa sie,,, Napisałam do niego, nie odpisał,, Nie wiem o co mu chodzi. Raczej wątpie zeby był zły o jego kolegę. Nie chce go stracic bo to mój przyjaciel . Nieraz było tak że sie obrazilismy na siebie ale zawsze któres z nas ustąpilo i znow sie kolegowalismy ale teraz czuje ze może byc inaczej Co byście radzili??

Gość gość
dał ci już kość czy jak długo jeszcze masz czekać? :D

Gość gość
nie rozumiem :D

Gość gość
juz ty dobrze rozumiesz uległy kundlu :)