Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Natknęłam się na artykuł o 23.latku, który jest w związku z 12.nastolatką

Polecane posty

Gość gość

... i pytam sama siebie: czy ten świat jest już tak powalony, czy może ja zacofana?!

Gość gość
Jesteś zacofana, zyjesz w matrixie, tzw zachodnim kręgu kulturowym, judeochrzescijanskim i dla ciebie to patologia, tak samo jak jedzenie psów i kotów, a w Azji pies to zwyczajne mięso jak kurczak, w Japonii zwierzątkiem domowym są owady takie jak chrząszcze, u nas chomiki, oni sie dziwią czemu trzymamy takie gryzonie w domu, a my sie brzydzimy bo oni trzymają robaki. W Afryce normą jest ze 15 latka jest już mężatką, u nich to juz dorosła kobieta, dojrzała fizycznie. U nas oburzamy się jak taka laska zaciąży, zwłaszcza ze starszym...a nasze babki to co robiły ? co druga wg wspolczesnych polskich standardów powinna byc kur/wą i szmatą, gdyz masowo wychodzily za mąz w wieku 18 lat, czesto juz sporo mlodsze byly matkami, zwykle szmaty ! a teraz stare baby pouczają innych. Ostatnie, pedofilia to pociąg do dziecka PRZED okresem dojrzewania i jest to powazna choroba psychiczna jesli kogos pociągają dzieci kilkuletnie. Ja sama bym nie pozwoliła na związek 12 letniej córki z 23 letnim facetem, z 17-18 latkiem to juz temat do dyskusji, ale 12- 23 za duza róznica. Tyle mam do powiedzenia.

Gość gość
12 nie jest dojrzała płciowo, dopiero się rozwija. Większość z tych młodych dziewczyn jest zmuszana do małżeństwa ze starymi prykami przez rodziny. Wiele z nich tego nie chce popełnia samobójstwa. To jest pedofilia.

Gość gość
Ja w wieku 15 lat nie miałam jeszcze okresu.. faktycznie dojrzałośc płciowa w chuuj.