Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Urażona duma

Polecane posty

Gość gość

Nie pozwala mi się odezwać do kobiety którą wciąż kocham

Gość gość
a mi urażona duma nie pozwala mi sie odezwać do faceta który mnie zlekceważył i choć już go nie kocham chciałabym być z nim na przyjacielskiej stopie. raczej sie nie da

Gość gość
Życie jest krótkie. Odezwij się, w takich chwilach duma spada na drugi plan, wyjaśnij jej wszystko i się pogódźcie. Lepiej żyć w miłości, niż samotności.

Odezwij się do niej.Może ona też czeka na wieści od ciebie?

Gość gość
A mnie uzasadnione podejrzenie, że celowe mi szkodził, zdradzał moje tajemnice, udawał miłość by mnie pogrążyć.

Gość gość
a co takiego zrobila?

Gość też mam dumę
mnie też nie pozwala sie odezwać do faceta którego bardzo kochałam a potraktował mnie tak podle i niepoważnie że nawet jak teraz mi pomaga to nie umiem o tym zapomnieć i normalnie z Nim rozmawiać

Gość furis
i o co chodzi?

Gość gość
O jajco

Gość gość
Jak urażonej dumy w porę nie schowasz w kieszeń to może okazać się, że kobietę którą kochasz sprzątnie Ci sprzed nosa inny mężczyzna a wtedy będziesz wił się z myślami ,,mogłem się odezwać". Nad czym jeszcze się zastanawiasz zamiast walczyć o kogoś na kim Ci zależy to ja nie wiem..warto czasem zaryzykować.

Gość gość
a może to Ty ją uraziłeś i dlatego wszystko się posypało?

Gość gość
Na jednej szali urażona duma, a na drugiej szali miłość. Co przeważy?

Gość gość
Wybierz miłość, dumę schowaj do kieszeni. Wyjaśnicie sobie wszystko i będzie dobrze.

Na jednej szali urażona duma, a na drugiej szali miłość. Co przeważy? x odpowiedz juz po reklamach! stay tuned!

Gość gość
A gdybyś ją gdzieś spotkał, to też byś się do niej nie odezwał autorze? Ciekawi mnie zachowanie urażonego mężczyzny. Jeśli ignorujesz ją w momencie gdy się widzicie, to wyobrażam sobie, że musi być jej strasznie przykro.

Gość gość
Nie widujemy się, raczej bym się odezwał. Ale tu nie ma że na jednej szali miłość na drugiej duma, bo może nie być nic? Nie mam gwarancji że ona jeszcze coś czuje, kiedyś tak, teraz szanse są minimalne.

Gość gość
teraz szanse są minimalne. XXX Ale są. Możesz się zdziwić. Jak nie sprawdzisz, będziesz żałować.

Gość gość
Nie masz też gwarancji, że nie czuje do Ciebie nic, zamiast pytać tu co zrobić po prostu zaryzykuj i zadzwoń do niej jak masz do niej namiar. Umów się na spotkanie i zapytaj wprost i poznasz odpowiedź czy nadal Cię kocha czy nie.

Gość gość
No staraj sie, moze juz sie nie zakochasz, po 30 bedzie sie zylo inaczej jakos tak bez emocji, a najlepszych egzemplarzy juz nie bedzie

Gość gość
Zawsze wydawało mi się, że jeśli facetowi zależy, to wymyśli ósmy dzień tygodnia, żeby się spotkać i schowa dumę do kieszeni, żeby relację, na której mu zależy, naprawić.

Gość gość
Czym ona cie urazila?

Gość gość
on ją długo urażał,potem ona czując sie urażona zaczęła go urażać i sie posypało