Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie czemu chłopy łysieją?

Polecane posty

Gość gość

bo się starzeją

Gość
Przez testosteron jeśli już.:classic_cool: Ewentualnie przez skłonności genetyczne.:)

Gość gość
Jak przez testosteron to czemu licealiści nie łysieją skoro wtedy jest największe stężenie testo i czemu stare dziadki gdy poziom hormonów spada nie odzyskują czupryn? Testosteron to tylko poboczny i wcale nie decydujący czynnik - bo wszyscy szybko by łysieli. Starzenie się oto prawdziwa przyczyna.

Gość gość
bo mają mało rozumnych pracodawców lub szefów którym muszą podlegać .

Gość gość
za mocne włosy odpowiada cynk w męskim nasieniu znajduje się cynk, jest to jeden z jego składników Facet który cżesto pozbywa się cynku i go nie uzupełna ma słabsze włosy

Gość gość
poczytaj sobie w internecie jaki składnik odpowiada za mocnce wlosy czy tego skladnika nie ma w s*****e ? ODP : JEST tym magicznym minerałem jest cynk

Gość gość
głupoty z tym cynkiem, wy zawsze jakieś idiotyzmy musicie wymyślać, odpowiedź jest prosta - STARZEJECIE SIĘ i liniejecie

Gość gość
jak od czoła to od myślenia. Jak od góry to od seksu. A jak i tu i tu to od myślenia o seksie

Gość TomekX
Mi w wieku 18 lat zaczęły siwieć włosy i nawet lekarze nie wiedzą od czego , teraz w wieku 25 lat jak nie pofarbuje to mam włosy jak u emeryta :)