Namysłów województwo opolskie 0 Napisano Maj 14, 2016 W bólu ;))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 14, 2016 Chyba miało być w bulu? Bo to to co namysławionie lubią najbardziej bul bul aż do dna! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Namysłów województwo opolskie 0 Napisano Maj 14, 2016 Ja i mój mąż Sołtys jesteśmy abstynentami. ;) Bycie Namysłowianką jest bolesne, stąd temat ;)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Neptyk 0 Napisano Maj 14, 2016 Cześć jaki miałaś wcześniej nick ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Namysłów województwo opolskie 0 Napisano Maj 14, 2016 Z pomarańczy nadawałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Namysłów województwo opolskie 0 Napisano Maj 14, 2016 Nigdy nie mialam aspiracji byc niebieska ;) spamer mnie zainspirowal.ukradlam mu nicka a ze kradzione nie tuczy to zostal ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach