Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

macie siwe wlosy? od kiedy?

Polecane posty

Gość gość

dobiegam 40 i zauwazylam pierwsze siwe wlosy. nie farbuje ich bo mam jasne wlosy i latem beda wygladaly jak naturalne pasemka ;) ale jak rozmawialam w kolezankami w oracy to jedna z nich mowi ze idzie farbowac siwki-a ma 24lata! kiedyś siwe wlosy kojarzyły mi się z Panią w średnim wieku a teraz już młode dziewczyny je mają... A jak u Was? ja na pewno do tej pory nie mialam-raz w miesiącu podcinam końcówki więc fryzjerka by zauwazyla-te 5 na krzyż ona wypatrzyla...

Gość gość
26 lat pierwsze siwe włosy, kilka ale jednak.

Gość gość
bo przy jasnych włosach nie rzucają się tak w oczy jak przy ciemnych, ja jestem młoda to jeszcze nie mam poza tym też mam naturalne jasne włosy

Gość gość
i tu Wam zazdroszczę,że jesteście blondynkami ja mam ciemne włosy i widać i też mnie to martwi mimo,że już mam 37 lat mnie też się to zawsze kojarzyło z jeszcze późniejszym wiekiem ale co zrobić:(

Gość gość
aktualnie 32 lata, 1/3 siwych wlosow. Zaczelam siwiec okolo 25 roku zycia. Zmarszczki ma odkad pamietam

Gość gość
Nie wierzę idealne kafeterianki mają siwe włosy.

Gość gość
Mam 40 lat i ani jednego siwego

Gość gość
Ja mam 28lat i nie mam ani jednego siwego włosa. Moja siostra ma 39lat i tez jeszcze nie ma siwych.

Gość gość
ja mam pierwsze od 19 roku, teraz mam 29 i troche wieej ale nie jest xle

Gość gość
Ja mam 36 lat i zaczęłam siwieć w wieku 33 lat. Muszę farbować się co dwa miesiące, bo widać je na moich ciemnych włosach.

Gość gość
Pierwsze siwuchy pojedyncze zauważyłam ok 27 r.ż. Na ciemnych włosach niestety widać od razu. Blondynkom zwykle wydaje się, że nie mają, bo u nich nie rzucają się w oczy. Mam znajomego, kóry zaczął siwieć chyba jeszcze przed 20. W wieku 25 lat był już praktycznie cały siwy.

Gość gość
zależy od genów, moja babcia ma 67 lat i jedynie kilkanaście siwych włosów, z daleka nawet nie widać a ma naturalne czarne włosy, moja mama 45 lat gorzej siwa niż ona, zaczela siwiec przed 40