Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy sa tu kobiety które od bogacza z willą wolą kochającego średnio zarabiająceg

Polecane posty

Gość gość

CZy sa tu kobiety które wolałby faceta co zarabia 3330 brutto ale kochającego (ale nie tzw ciepłej kluchy) od milionera cwaniaka podrywacza samca alfa

Gość gość
Jak dla Ciebie facet zarabiający powyżej średniej krajowej to samiec alfa, podrywacz itp. to współczuje środowiska, w jakim się obracasz... Wolę mojego męża, który w momencie poznania zarabiał mniej więcej tyle co ja, ale miał (i nadal ma duże) ambicje zawodowe- podobnie do mnie. Za to m.in. go pokochałam...

Gość gość
Ja taka jestem. Dwóch bogaczy rzuciłam a dwa tygodnie później byłam już z facetem z biednej wielodzietnej rodziny i byłam gotowa powiedzieć mu TAK przed ołtarzem. piosenka.keep.pl

Gość gość
Ja BARDZO bym chciała. Sama zarabiam tylko 600 zł, więc taki z 3300 zł kochający to dla mnie skarb <3 Razem zawojowalibyśmy świat, o ile oczywiscie byłby w stanie mnie nieco "utrzymywać". Autorze, może być?

Gość gość
a przepraszam gdzie cała masa facetów, którzy zarabiają pomiędzy Twoimi 2k na reke a milionem!?!?!