Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ToZnowuMy

zebromarchewka

Polecane posty

Gość ojj stara modelka bez związku
As28 jak Twoja kuracja krwawnikiem?

Gość Kasiomuszka
As pisala ze miala problem z okresem jak pila krwawnik :)

Dobranocka x Siedząc przy Mnie w ciszy, pamiętaj, że jestem Bogiem obfitości. Moje dobra są niewyczerpane, a Moim błogosławieństwom nie ma końca. Żyjesz w świecie popytu i podaży, gdzie często brakuje tego, co niezbędne. Nawet jeśli sam masz wszystkiego pod dostatkiem, widzisz ubóstwo w świecie wokół. Nie jesteś w stanie pojąć obfitości Moich dóbr - pełni Mojego bogactwa. Spędzając ze Mną czas, zaglądasz jak gdyby przez dziurkę od klucza do Mojego przepełnionego skarbca. Jest to przedsmak tego, czego będziesz wiecznie doświadczać w niebie...

Gość gość
Dziekuje Modelko za dobranocke. Chwalmy Pana :) kot

Gość gość
Zeberki ale numer. Weszlam na temat gdzie zauwazylam slowianina. Probowal kombinować z innym i jeden drugiemu chcial ziolo wyslac. Podali sobie meil . Postraszylam Slowianina policja. Robi kupe w gacie. Widac bylo jak sie boi ;) udawał ze nic nie wie i stał sie potulny jak baranek ;) ma za swoje ;) kot

Gość Hehgość
Dobranoc Modelko Dobranoc Kasiomuszko Dobranoc As x Dzisiaj miałem pewne święto ... Udało mi się skreślić szóstkę :-) Szkoda, że na polu zawodowym a nie tym prywatnym ;-) Więcej nie popiszę, bo uczczenie święta alkoholem choć wpisuje się w naszą tradycję to może prowadzić do wirtualnych ekscesów, z których problemem byłoby wrócić na właściwe tory :-D

Gość Kasiomuszka
Gratuluje Hg :) Witajcie czlowieczki :) Sukcesy zawodowe hmmmm fajna sprawa ale wlasnie dobrze Hg napisal , ze szkoda, ze nie prywatne. Taka szóstka raz w zyciu chociaz kazdemu by sie przydala, by czlowiek troche nacieszyl sie zyciem. Masz racje Hg ;) po alkoholu lepiej nic nie robic ;) polozyc sie i zasnąć :) Milego dnia ludziki

Hehgość dziś x Cieszymy się Twoją radością :) Jak ochłoniesz i wywietrzejesz;) to napisz jak się trafia szóstkę na polu zawodowym. Twoja zasługa czy okoliczności zewnętrzne? x Poza tym uśmiechnij się do Wszechmocnego za to, bo przeca wszystko co dobre pochodzi od Niego :) x Życzymy również wygranej na polu prywatnym ;)

Gość gość
Witajcie ponownie ludziki ;) Kot

Gość gość
Modeleczko :-) Samo to się grzmi i błyska - parafrazując Witkacego ;-) A na polu zawodowym to gra w szachy i przewidywanie ruchów przeciwnika na parę posunięć do przodu. Sporo przegranych partii, ale czasem trafia się ta szóstka, która potrafi zrekompensować wcześniejsze straty. Jednak każdy kij ma dwa końce. Teraz czeka mnie aktywizacja na 150% i minimum dwa miesiące obozu pracy :-D Ale mnie to akurat nie przeraża a nawet "kręci" ;-) x Wszechmocny i Modelka prawdopodobnie też mieli swój udział, bo czeka mnie pewna pokuta. Może niekoniecznie będę zmawiał sto zdrowasiek dziennie ale na pewno rozdawał pozdrowienia "szczęść Boże" ... i to w ilościach przekraczających roczne limity :-D Dalej to już wiadomo: Tajne / Poufne ;-) x Kasiomuszka "Taka szóstka raz w zyciu chociaz kazdemu by sie przydala, by czlowiek troche nacieszyl sie zyciem. " x Kiedyś otarłem się nieco o patologię, taką żyjącą z socjalu i zbieranych puszek. Pani w Urzędzie była trochę zakłopotana, kiedy mi wyjaśniała w jakich warunkach przyjdzie nam wykonać zleconą przez ten Urząd pracę. Nawet mnie tym rozbawiła, bo już wcześniej podejmowaliśmy się takich działań i wrażenia były jak najbardziej pozytywne. Otóż rzadko można spotkać tak zadowolonych ze swojego statusu ludzi. Inni tyrają po te osiem, dziesięć, dwanaście godzin w pracy, a to towarzystwo w tym czasie uprawia rekreację :-) I dzięki temu chyba są serdeczni, otwarci i mili. Wielokrotnie już zauważyłem, że stan posiadania nie ma się nijak do jakości życia, którego wyznacznikiem jest poczucie szczęścia, (ok, zadowolenia, spełnienia, etc.) Może rzeczywiście pieniądze szczęścia nie dają? Tu chyba nie ma dobrych odpowiedzi :-) H-g

Dobranocka x "Moje drogi są tajemnicą - nawet dla tych, którzy dobrze Mnie znają." o "Obfitość stanowi sedno tego, kim jestem." o "Przyjdź do Mnie, radośnie oczekując, że dam ci wszystko, czego potrzebujesz - albo i więcej!" o "Stały umysł, jak ujął to prorok Izajasz, to cel możliwy do osiągnięcia." o "Jestem Bogiem, który daje, daje i daje."

Gość Kasiomuszka
Modelko i Hg piszecie szyfrem. Nie kumam nic. Piszcie sobie a ja ogladam film na 2 ;) Fajnie piszecie , zawsze mi sie podobalo. Piszecie tak ze soba , ze ja nic nie rozumiem. To chyba dobrze :) To ja juz spadam. Brzuch pełen papierowek z raju ;) o czym Modelka juz wie ;) Modelko ;)

Gość Kasiomuszka
A jednak cos napisze ;) Hg jak to gra w szachy ? Przeciez ty masz szybka prace, tzn jeździsz duzo a jak to sie ma do szachow ? A moze grasz jadąc autem? Moj tata jadąc autem zasuwa na necie wiec moze takie czasy , ze robi sie w aucie wiele rzeczy ;) aaaaaa nooooo tylko nie pomyslcie .... Spadam a moze wroce, nie wiem ;) ze mna to wszystko mozliwe ;)

Gość Kasiomuszka
Kosci nog mnie bola.

Gość gość
Ta babka na filmie to tak zeswirowana jak ja ;) chyba nudaaaa i jeszcze podobna z twarzy jak klon. Ide spac ;)

Gość Kasiomuszka
Dzien dobry kochane czlowieczki. Widze, ze lato w tym roku po mojemu. Mily chlodek. Moze kosci nożne bolaly mnie na to pogode, ale nie pada. Takie papierowki jak wczoraj jadlam to nie ma lepszych jabluszek na swiecie. Male slodkie brzdace. Kolezanka przyniosła mi, bo ma własny ogrod. Myslalam, ze chce mnie poczestowac a ona dala mi do reki cala wielka reklamowke. Nikomu innemu nie dala tylko mi :) Powiedzialam, ze jej sie odwdziecze i mysle co jej kupic. Wiecznie jest glodna w pracy to pomyslalam, ze kupie jej dwie duze kremowki ;) albo torbę cukierków toffi bo tez uwielbia. Moze plotkara i chętna wszystko wiedziec, ale zawsze cos mi przyniesie. Czesto jej pomagam z telefonem, bo ma nowy i nie zna sie ma takich urządzeniach. Moze dlatego te jablka mi dala. Oczywiscie kazda pestka została zjedzona, nawet taka, ktora spadła na ziemie ;) Nie wiem czy wam pisalam, ale ostatnio znalazlam 100 zl :) mialam wtedy wolne i poszlam na zakupy i leżało na chodniku :) . Wczesniej kupilam troche kosmetyków i tak myslalam: kurcze drogie te kosmetyki, bo poszla stowa na to a tu patrze - zwróciło sie :) Pozniej poszlam na tramwaj, nie mialam biletu i wrzucilam dwa złote do automatu w tramwaju i wypluwalo za kazdym razem i podszedl chlopak i dal mi bilet do reki , to ja dalam mu wlozylam do reki te dwa złote a on kategorycznie odmówił przyjęcia ;) wiec mialam 102 złote do przodu :) Pozniej jeszcze mialam jakies mile chwile, spotkalam znajoma ktorej nie widzialam 7 lat odkad wyjechalam z mojego miasta. I tak wlasnie ostatnio albo cos dostaje albo znajduje a dzis mialam fajny sen, moze dlatego, ze od dwoch dni wczesniej zasypiam. Wam tez zycze milych chwil :)

Gość Hehgość
Witajcie :-) Kasiomuszka Pisałem na poprzednim temacie o pewnym gościu, który pojawił się w moim i moich znajomych gronie . Wszystkim zaczęły się natychmiast przydarzać historie nie z tej Ziemi. Tamte historie ocierały się o horror, więc wszyscy odetchnęli z ulgą, kiedy gościu opuścił nasze towarzystwo i gdzieś przepadł. Coś tu nas indukuje pozytywnie :-) Nawet nie będę wskazywał palcem na Modelkę, bo to chyba oczywiste ;-) x Miłego dnia

Gość Kasiomuszka
Hg to znaczy, ze jak ja tu jestem to wszystko ociera sie o horror? Zle wpływam na temat i na was? Mam odejsc? :) jedno słowo i odejde :) Napisales do mnie, wiec nie wiem czy tyczy sie mnie? ;) piszac niekiedy cos inaczej mozemy odebrac, inaczej jak sie rozmawia na zywo, wtedy inaczej troche odbieramy slowa. Jeszcze Wam napisze, co dowiedzialam sie o tym typku - slowianinie ;) wkleje Wam, zapytalam kogos i milo mi ta osoba odpowiedziała. Zaraz wkleje, tylkoznajde :)

Gość Kasiomuszka
gość dziś to fubu taki nick miał kiedyś psychol straszny, rencista, on tu już wiele wiele lat gnije wstawia co chwile fotki lub filmiki z różnych masakr zabójstw dekapitacji itp nawet sam wstawial swoje filmiki jak torturuje muche albo jak misie pluszowego torturował i go rozerwał na strzępy udaje mądriutkiego filozofa ale ma nieźle zryte pod banią chyba największy psychol na kafe Zgłoś gość dziś 10:15 masz na mysli Slowianina? Zgłoś gość dziś tak slowianin mial nick fubu, persefona, anil_ on wlasnie tych dwóch ostatnich nickach kobiete udawał przez długi długi czasjeszcze pare innych nicków miał Zgłoś gość dziś fubu to bez kitu kawał krowiego łajna, tłuk i tuman

Gość gość
Chcialam zebyscie wiedzieli jaki to czlowiek i by nie reagować na niego a do tego ćpa.

Gość gość
Krowie lajno to jeszcze jest w porzadku w stosunku do Slowianina , no nie ludziki ? Kot

Gość Hehgość
Kasiomuszka Oczywiście, że nie chodzi o Ciebie (!!!) :-D Tamta historia to już historia i ma sporo lat :-) Skoro mnie i Tobie przydarzają się takie pozytywne zdarzenia, to ktoś musi za tym stać ;-) Stawiam na Modelkę :-) x Szkoda, że As tak mało aktywna, bo może i Jej by się co miłego przydarzyło x Szkoda czasu na Słowianina. Od negatywnych ludzi trzeba trzymać się z dala, można niechcący coś jeszcze podłapać ;-) x Od jutra się aktywizuję zawodowo, do domu wrócę za jakieś półtora-dwa miesiące. Pewnie będę zaglądał na zebromarchewki tak rzadko jak As a może nawet jeszcze rzadziej Pozdrawiam! :-)

Gość gość
1234567890

Gość Kasiomuszka
Czyli jednak Hg wygrał ta szóstkę i teraz jedzie na dwa miesiace do Hiszpanii albo do Grecji . Dobra dobra. Bede wypominac ;) :( . Pamietaj, ze wszystko jest dzieki Modelce i musi byc zawsze przy nas i nie mozna nas tak zostawiać, musisz nas zabrac ze soba wszystkie. Gdybym wygrala szóstkę to bym Was wziela wszystkich a Hg o nas zapomni na dwa miesiace. Zamów tam jeszcze ze trzy bilety co ? ;) Hg to ja tamten post zle zrozumialam , myslalam, ze to o mnie chodzi, ze to ja jestem negatywna ;) No dobra, wez chociaz Modelke ;) Dobra juz nic nie mowie, glupawka sie udziela ale i tak bede myslec o tej twojej Grecji . Ja bym Was wziela ale ta stowa znaleziona to za malo by Was zabrac :) Oszczędności by starczyly by was zabrac ale to zbieram na moj dom i jest nietykalne ;) dom bedzie maly, ogrod ogromny ;)

Gość gość
gość dziś 1234567890 I tu zagadka ;) jest za duzo o jedna cyfrę ;) zgadniecie jaka? To jest szyfr As i ona celowo jednej cyferki nie wpisywala ;) kot

Gość Kasiomuszka
gość dziś -7 Super !!!!!! A teraz to udowodnie ;) As28 2016.05.15 >>>>> Zgłoś As28 2016.05.15 1 Zgłoś As28 2016.05.15 2 Zgłoś As28 2016.05.15 3 Zgłoś As28 2016.05.15 4 Zgłoś As28 2016.05.15 5 Zgłoś As28 2016.05.15 6 Zgłoś As28 2016.05.15 8 Zgłoś As28 2016.05.15 9 Zgłoś As28 2016.05.15 10 Zgłoś