Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ToZnowuMy

zebromarchewka

Polecane posty

Gość To ja od kota
Witam czlowieczki. Moj wczorajszy wolny dzien zakończył sie koszmarnie :( Polozylam sie o 22 i czekalam na film, ktory mial byc o 23 . Budze sie i patrze 2:30 ;) utracenie wieczoru calego :( nie moglam tego przezyc , jak moglam zasnac i stracic moje najfajniejsze godziny ;) kotka wykrecona z brzuszkiem białym do gory zadowolona, cwana uspila mnie. Przelecial film, ktorego nie ma na cda Nawet do was nic nie napisalam z tego wszystkiego Milego dnia wam zycze ludziki Tu leje jak z cebra ;)

Gość ojj stara modelka bez związku
Dobranocka 5 maja PRZYJDŹ DO MNIE po wszyst­ko, cze­go po­trze­bu­jesz. Przyjdź do Mnie z d/zięk­czy­nie­niem, bo wd/zięcz­ność otwie­ra drzwi do Mo­je­go skarb­ca. Bę­dąc wdzięcz­nym, po­twier­dzasz pod­sta­wo­wą praw­dę – praw­dę o tym, że je­stem Do­bry. Jam jest Świa­tło, w któ­rym nie ma żad­nej ciem­no­ści. Pew­ność, że prze­peł­nia Mnie czy­sta Do­broć, spra­wia, że czu­jesz się zu­peł­nie bez­piecz­ny. Two­je ży­cie nie pod­le­ga ka­pry­som b/ó­stwa spla­mio­ne­go gr/ze­chem. Od­pręż się, ma­jąc świa­do­mość, że Ten, któ­ry spra­wu­je k/on­tro­lę nad two­im ży­ciem, jest w peł­ni god­ny za­ufa­nia. Przyjdź do Mnie, pe­wien, że spro­stam two­im ocze­ki­wa­niom. Nie ma ta­kiej po­trze­by, któ­rej nie mógł­bym za­spo­ko­ić. Ps 95,2; 1 J 1,

Gość To ja od kota
Mila dobranocka Modelko :) :) Zycze Wam milego dnia , wyszlo slonce , ale jest fajnie, nie ma upalu , jest tak akurat :)

Dobranocka x 30 Stycznia CZCIJ TYLKO MNIE. To, co najbardziej zajmuje twoje myśli, staje się twoim bogiem. Zmartwienia, jeśli im ulec, stają się bożkami. Niepokój zaczyna żyć własnym życiem i staje się pasożytem umysłu. Wyrwij się z tej niewoli, zapewniając Mnie o swoim zaufaniu i pokrzepiając się w Mojej Obecności. Twój umysł jest niewidoczny i nieodgadniony dla innych, ale Ja nieustannie czytam ci w myślach, szukając dowodów na to, że Mi ufasz. Przepełnia Mnie radość, gdy skupiasz się na Mnie. Pilnie strzeż swoich myśli. Wybierając dla nich właściwe ścieżki, zacieśniasz naszą relację. x Ps 112, 7; 1 Kor 13, 11

Gość To ja od kota
Witajcie czlowieczki :) Pada deszcz ;) Dziekuje Modelko za dobranocke :) Zycze Wam milego dnia :):)

Witajcie :) A u mnie świeci słonko :) Jeszcze dziś :) Od jutra ma padać przez kilka dni :)

Gość To ja od kota
Modelko z checia bym sie z toba zamieniła na pogode ;) mozesz podeslac mi swoja a jak jutro bedzie u mnie slonko, to wezme je zapakuje do pudełka i ci wysle ekspresem :)

Dobranocka x SPOTKAJ SIĘ ZE MNĄ we wspaniałości wczesnego poranka. Czekam tu na ciebie niecierpliwie. W ciszy tego świętego czasu pomnażam twoje siły i napełniam Moim Pokojem. Gdy inni przewracają się na drugi bok, aby jeszcze chwilę pospać, lub zapoznają się z najnowszymi wiadomościami, ty trwasz w łączności ze Stworzycielem wszechświata. Rozbudziłem w twoim sercu gorące pragnienie poznania Mnie. To pragnienie miało swój początek we Mnie, ale teraz płonie jasnym płomieniem w tobie. Gdy szukasz Mojego Oblicza w odpowiedzi na Moje miłosne wezwanie, obydwoje doświadczamy błogosławieństwa. To wielka tajemnica, która ma dać ci radość, a nie zaspokajać głód wiedzy. Nie jestem ponurym Bogiem, który nie pochwala przyjemności. Raduję się, gdy cieszysz się tym, co jest prawdziwe, co godne, co sprawiedliwe, co czyste, co miłe, co zasługuje na uznanie. Miej to na myśli, a Moje Światło w tobie będzie świecić jaśniej z każdym dniem. Iz 40,31; Ps 27,4; Flp 4,8

załącznik... Iz 40,31 31 lecz ci, co zaufali Panu, odzyskują siły, otrzymują skrzydła jak orły: biegną bez zmęczenia, bez znużenia idą 🌻 Ps 27,4 4 O jedno proszę Pana, tego poszukuję: bym w domu Pańskim przebywał po wszystkie dni mego życia, abym zażywał łaskawości Pana, stale się radował :) Jego świątynią. 🌻 Flp 4,8 8 W końcu, bracia, wszystko, co jest prawdziwe, co godne, co sprawiedliwe, co czyste, co miłe :) , co zasługuje na uznanie: jeśli jest jakąś cnotą i czynem chwalebnym - to miejcie na myśli!

Gość To ja od kota
Witam ludziki kochane. Modelko dziekuje za piekna dobranocke :) Slonka nie moge podeslac , bo go nie ma nadal ;) Cos czuje, ze wrzesień bedzie goracy. Milych chwil z rodzina dzisiaj wam zycze :)

Gość Hehgość
Pozdrawiam Dzen dobry i dobranoc na kolejne dni zycze ze swojego obozu pracy :-D

Dobry wieczór moi Kochani :) Trzymajcie za mnie kciuki od 8.30 do 9.30 jutro rano. Pierwszy dzień w przedszkolu czas zacząć ;) Bardziej się martwię i stresuję niż myślałam, ale trzeba dać dziecku szansę na swobodne wejście do grupy rówieśników nie pokazując tych wszystkich emocji. Od początku dnia muszę nastawić się na pozytywne myślenie i optymizm, żeby synek nie przeżywał pierwszej kilkugodzinnej rozłąki z rodziną. Oj będę miała ciężki dzień :/ Dobrej nocy i kolorowych snów :)

Gość To ja od kota
Trzymamy kciuki, wszystko bedzie dobrze.

Gość To ja od kota
Piekna modlitwa ode mnie dla Modelki :) za te wszystkie piekne dobranocki :) Mój Boże, mój Zbawicielu, pozostań ze mną. Z dala od Ciebie musiałbym zwiędnąć i zginąć. Skoro mi się tylko ukazujesz, rozkwitam nowym życiem. Ale jak mogę Cię przy sobie zatrzymać? Nie inaczej, jak tylko przez modlitwę. Panie, zostań ze mną, bo ma się ku wieczorowi. Pozostań ze mną do czasu, kiedy śmierć wyprowadzi mnie z tej ciemnej doliny ziemskiego życia. Tak, Jezu, zostań ze mną na zawsze. Kiedy moja ziemska natura załamie się całkowicie w swej bezsilności, wówczas pozwól, by Twoja łaska spłynęła na mnie. Ty jesteś światłem, które nigdy nie gaśnie, Płomieniem, który tli się nieustannie. Oświeć mnie blaskiem tego Światła, abym sam się stał światłością oświecającą innych. Ale to światło pochodzi wyłącznie od Ciebie. Ja jestem tylko przejrzystym szkłem, poprzez które Ty świecisz na innych. Oświecaj mnie Twoim światłem, a poprzez mnie innych. Panie, pozwól mi ku Twojej chwale głosić innym Twoją Prawdę i Twoją Wolę. Pozwól mi mówić o Tobie nie przez pustkę moich słów, ale mocą czynnej miłości za przykładem Twoich świętych. Panie, przyjmij moją szczerą miłość, jaką Ci z serca ofiaruję. Nie dopuść, Panie, bym kiedykolwiek poszedł w swoją stronę, a Ciebie zostawił. Nie chcę Cię nigdy opuścić. Do kogóż bym poszedł? Przecież Ty jeden masz słowa życia wiecznego. Bez Ciebie nic nie mogę uczynić. Ty mnie kochasz... Najdroższy Jezu, daj wytrwać... Czego ja szukam? Chcę zobaczyć, gdzie mieszkasz, chcę Cię ujrzeć własnymi oczyma, dotknąć własną ręką. Chcę się wsłuchać w Twoje słowo, bo Ty jeden wiesz dokładnie, co się kryje we mnie. A potem chcę czynić wszystko, co rozkażesz i iść za Tobą, dokądkolwiek pójdziesz. Chcę oddać Ci życie. Memu szukaniu błogosław. Panie, proszę Cię o to, co jest najtrudniejsze: daj mi łaskę, bym rozpoznał Krzyż Twojego Syna we wszystkich moich cierpieniach i abym szedł swą drogą krzyżową tak długo, jak się Tobie podoba. Daj cierpliwie czekać tego Dnia, kiedy otrzesz z oczu wszelką łzę. Niech to ufne cierpienie będzie znakiem mej wiary w szczęście, które każdemu przygotowałeś. Panie, bądź mym wzorem i moim światłem w każdym mroku. Niech krzyż Jezusa nie będzie dla mnie złem koniecznym, lecz znakiem, że ja i Ty będziemy ze sobą na zawsze.

To ja od kota dziś x Dziękuję Ci :) Ale tu zaskoczyłaś mnie :) Piękna modltwa :) Piękne są te słowa :) W sumie nie umiem się tak modlić takimi pięknymi słowami - wezmę z nich przykład na przyszłość ;) xx Hehgość dziś x Pozdrawiamy :) Z tego co mówiłeś o swojej pracy to raczej masz obóz wędrowny niż obóz pracy ;) xx As28 dziś x Nie ma co trzymać kciuków... ;) Warto się pomodlić w takich momentach szczególniejszą opiekę do anioła stróża maluszka i on zrobi wszystko co w jego mocy by był spokojny i bezpieczny. A jak już bardzo się bedziesz denerwować to zagadaj do aniołów stróżów tych opiekunek by miały na niego oko. Z taką eskortą dziecko będzie super zaopiekowane :) Gwarancja Wszechmocnego :) Plus spokój serca - bezcenne :)

Dobranocka x 29 maja JE­STEM Z TOBĄ i nie­prze­rwa­nie nad tobą czu­wam. Jam jest Em­ma­nu­el (Bóg z tobą); Moja Obec­ność ota­cza cię pro­mien­ną Mi­ło­ścią. Nic nie może cię ode Mnie od­dzie­lić, na­wet naj­wspa­nial­sze bło­go­sła­wień­stwa i naj­strasz­niej­sze pró­by. Nie­któ­re z Mo­ich dzie­ci chęt­niej zwra­ca­ją się do Mnie w cięż­kich chwi­lach, gdy są zmu­szo­ne się na Mnie wes­przeć. Inne czu­ją się bli­żej ze Mną zwią­za­ne, gdy ich ży­cie jest peł­ne rze­czy do­brych. Skła­da­ją Mi dzię­ki i wy­chwa­la­ją Moje Imię, a to otwie­ra wro­ta Mo­jej Obec­no­ści. Wiem do­sko­na­le, cze­go po­trze­bu­jesz, aby się do Mnie zbli­żyć. Prze­mie­rzaj każ­dy dzień, roz­glą­da­jąc się za tym, co dla cie­bie przy­go­to­wa­łem. Przyj­muj każ­de zda­rze­nie jako ide­al­nie skro­jo­ne na two­je po­trze­by. Gdy pa­trzysz na ży­cie w ten spo­sób, naj­roz­sąd­niej­szą re­ak­cją jest wdzięcz­ność. Nie od­rzu­caj żad­ne­go z Mo­ich da­rów; szu­kaj Mnie w każ­dej sy­tu­acji. Mt 1,23; Kol 2,6–7

Gość To ja od kota
Specjalnie Modelko szukalam najpiękniejszej modlitwy :) piekne slowa w niej sa, az sama ja trzy razy przeczytalam :):) To z wdzięczności za Twoje piekne Dary na temacie :) :)

Już ponad pół godziny mój synek jest w przedszkolu, a ja siedzę i płaczę w domu. Po 12.15 mam po niego pójść. Już za nim tęsknię :(

Muszę przetrwać pierwszy tydzień i przyzwyczaić do rozłąki. Potem będzie lepiej. Najbardziej bolał mnie widok gdy zatykał uszy przez natężenie hałasu :/

Zapomniałam o Dzień dobry :/ Życzę Wam Kochani miłego i spokojnego dnia.

Gość To ja od kota
Witaj As :) myslalam o tobie w tych godzinach o ktorych pisalas :) tez tak sie czulam jak ty gdy moja szla i krecilam sie bez celu i dziwnie sie czulam. Wszystko minie gdy odbierzesz synka :) Glupie uczucie, tak jakby cos sie utracilo albo cos skonczylo . Wyplacz sie, to pomaga :)

Gość To ja od kota
Synek jest tam bardzo pochloniety zabawa , panie wiedza jak pierwszego dnia zajac sie nimi, zeby nie przeżywały ;;) zreszta napewno o tym dobrze wiesz :) Tez sie wzruszylam :)

Gość To ja od kota
Dzień dobry marchewkom ;) U mnie koniec października ;)

To ja od kota dziś x Już własnie miałam napisać, że u mnie też podobnie październikowo a tu wyszło właśnie piękne słonko :) Z jednej strony to dobrze, że już nie będzie skwaru upałów bo można będzie się w końcu w miarę regularnie zacząć sobie ćwiczyć ;) Między nami dziewczynami - znacie stare, dobre ćwiczenia callanetics? Ostatnio mnie do nich ciągnie ;) Kicia swoim opisem ćwiczenia przypomniałaś mi jak dobrze mi one robiły na kręgosłup i w ogóle na całą sylwetkę. Poćwiczyłam dwa dni pod rząd i na trzeci dzień czułam prawie każdy mięsień;) Także przyszedł czas pracy nad kondycją :)

Gość To ja od kota
Witajcie ludziki kochane. Modelko to ciesze sie, ze takie ćwiczenie ci sie spodobalo, niby proste i leniwe a daje w kosc ;) Calanetics nie wiem co to jest ale zaraz sie dowiem ;) przerobie ten temacik ;) ciekawski kocur ze mnie ;) wszystko musze sie dowiedziec co i jak ;)

Gość gość
Callanetics to jedne z najefektywniejszych ćwiczeń jakie wymyślono. Pierwsze efekty widać już po dwóch tygodniach regularnych ćwiczeń, bo 1 godzina spędzona na callaneticsie to równowartość 20 godzin aerobiku! Każde zajęcia callanetics składają się z rozgrzewki, ćwiczeń na brzuch, nogi, biodra i rozciągania połączonego z ćwiczeniami relaksacyjnymi, dzięki czemu mięśnie stają się elastyczniejesz, a skóra bardziej napięta, bez konsekwencji rozbudowanej tkanki mięśniowej.