Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ten nauczyciel przekracza granice ?

Polecane posty

Gość gość

Mam nauczyciela do edb głównie pierwsza pomoc. Od zawsze mnie lubił ale teraz to przegina. Nazywa mnie aniołkiem (mam jasne kręcone włosy) ja strasznie ich nie lubię i prostuje.Gdy przyszłam raz wprostowanych omały włosy nie wyrzucił mnie z sali i zakazał mi przychodzić w prostych. Zawsze mnie wybiera do pozowania jestem jego "manekinem " pokazuje na mnie jak zachować np. podczas omdlenia wymaga to dość dużego kontaktu ze mną.Lecz ostanio zapisał mnie na zawody wiec dodatkowe lekcje z nim sam na sam. Przy każdym spotkaniu ,kontakcie musiał mnie dotknąć.Mojej reki , musnać moje uda lub całą talie i to nie przypadkiem . Raz stałam na korytarzu to podszedł niby z zapytaniem oparł się o moje ramie i zaczął kręcić moje loki. Opowiadałam moim koleżankom o tych sytuacjach a zresztą także mówiły że to zauważyły. Poszły bez pogadania ze mną do pani wychowawczyni ,była lekko zdziwiona ale mówiła że już kiedyś był problem podobny z tym panem . Chce ze mną porozmawiać ale ja nie wiem co mam jej powiedzieć tak poprostu prawdę ? Dodam że jest to dyrektor wiec co my na to poradzimy :/. Zresztą za półtora miesiąca staje się absolwentką tej szkoły i czy to się opłaca coś z tym robić ?

Gość gość
Oczywiście, że przekracza o ile mu na to sama nie pozwalasz. Ja bym z nim pogadała bardziej sam na sam, opieprzyła go porządnie, już nic Ci raczej nie da tym bardziej ze konczysz a on jest dr. Niech wie, ze żle robi, z wych tez mozesz porozmawiac zeby na przyszłosc wieziałą pytała dziewczyny w swojej kl czy jest ok na lekcjach

Gość gość
przy każdym spotkaniu ,kontakcie musiał mnie dotknąć.Mojej reki , musnać moje uda lub całą talie i to nie przypadkiem xx wow, qrwa szkoda ze mnie nikt nigdy nie muskał tak. xx Koterba, idz spuscic g.wno w kiblu, bo az tu zawialo.