Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość równygość

Kot czy pies?

Polecane posty

Gość równygość

Planuję powiększyć rodzinę jednym czworonogiem, tylko nie mogę się zdecydować. Co się bardziej opłaca kupno psa czy kota?

Gość gość
Bierz zwierzaka pod swój charakterek, koty to typowe leniuchy nic ich nie interesuje oprócz czystej kuwety i zarcia.... Zas z pieskami bywa ze możesz trafić bratnia dusze ale i obowiązki spadają na głowę w porównaniu z kociakiem będziesz musiała mieć dużo wolnego czasu ażeby wybrać się na spacerem, treningi... Ja osobiście wole pieski z natury :)

Gość gość
Kot !!!

Gość gość
koty sa lepsze niż psy które tylko śmierdzą

Gość
kota-to psy śmierdzą, nawet jeśli się ich kąpie.:classic_cool:;)

Gość gość
ja mam pieska, jest dla mnie jak dziecko :D dbam o niego jak tylko mogę, śpi ze mną w łóżku, chodzimy codziennie na długie spacery, bawimy się, kupuję mu nawet specjalną naturalną karmę od Doctor Dog żeby się zdrowo odżywiał

Gość matagrosso
Zarówno pies i kot jest fajny. Pies wymaga więcej czasu ze względu na wyprowadzanie, są wyższe koszty np. szczepień. Jeden i drugi potrafi odwdzięczyć się miłością, z jednym i drugim można też fajnie bawić się np. http://hubuform.pl/zabawki-dla-psa.

Gość gość
Koniecznie pieska. Ten zwierzaczek tak potrafi pokochać człowieka, że kiedy człowiek umiera pies siedzi i skomli z tęsknoty A kot jak nie będzie miał co zezrec jak umrzAciebiegryzie gryzie. Koty to fałszywe zwierzęta.

Gość gość
Zalazy ile czasu bedziesz mial(a) by sie nim zajmowac jak malo to kota a jak duzo to psa