Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kwintesencja tego działu Kafeterii! :D

Polecane posty

Gość gość

[wygrzebane z jednego z dzisiejszych wątków; skopiowane i wklejone; uśmiałam się tak że mi herbata nosem poszła] :D 😍 😍 😍 x Ja pierdziu jakie mata problemos. :o Chce gondole? Nie na pewno zle robisz i dziecko ci w niej zejdzie na paraliz krzyza! Chce sie przeprowadzic? Nie na pewno skrzywdzisz dziecko i popelni rytualne harakiri by oprotestowac rozstanie z kolega z IV pietra! Chce kupic nosidlo? Nie na pewno ci sie nie zwroci bo nie bedziesz uzywac a kurs franka wzrosnie, w rezultacie czego traficie na ulice! Chce kupic lozeczko? Nie na pewno bedzie duszace a materac nieodpowiednio roslinny, zle skrojony i dziecko moze zapasc na grozna porfirie! Chce uzywac lezaczka zamiast krzeselka? Nie na pewno brak socjalizacji przy stole prowadzi do rozwoju 9 roznych spektrow autyzmu, co zostalo dowiedzione badaniami w 1792 roku przez Jeremiego Dęba z Gandawy! Chce zrobić cokolwiek? Nie na pewno w skutek tego nastapi a) zgon b) nieszczescie c) syf, kila i mogila! Jedyna sluszna opcja to usiasc i plakac. Tak jest najlepiej i najzdrowiej. :o

Gość gość
Kim jest Jeremi z Gandawy?

Gość gość
:D heh Bo Jeremi z Gandawy przecie wielkim uczonym był. Nie wiesz?

Gość gość
Jeremi z Gandawy była kobietą!

Gość gość
Jeremi był człowiekiem legendą. ;) A wpis super! Pozdrawiać :)

Gość gość
koham kafe :classic_cool: