Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzenaborkowska

Tanie noclegi w Pobierowie lub Niechorzu!!! PILNE!

Polecane posty

Gość marzenaborkowska

bardzo proszę, poleccie jakies tanie noclegi w Pobierowie lub Niechorzu. pilne :) z góry dziękuję

Gość marzenaborkowska
up!!!!

Gość marzenaborkowska
podnosze

Gość Aldonia
Poszukaj czegoś na bookapart, mają sporą ofertę więc moze coś znajdziesz:)

Gość Manioszka
Również polecam bookapart.com - dużo ciekawych noclegów i jeszcze można negocjować cenę!

Gość gość
Tanie noclegi w Pobierowie znajdziesz na stronie http://otonoc.pl/noclegi-Pobierowo wiele razy korzystałam z tej strony i własnie w Pobierowie znalazłam tanie noclegi.

Gość marzenaborkowska
book apart mi nie dziala :( wpisuje kryteria, daje " szukaj" i nic :(

Gość gość
Jeśli chodzi o Niechorze, to polecam http://villasolaris.pl/. Zatrzymywałam się tam w ubiegłym miesiacu i moge polecić, bardzo fajne i schludne miejsce.

Gość Julkkka
Ja szczerze polecam bajkowy las pobierowo - dobre ceny w stosunku do jakosci,. bylismy w zeszlym roku juz ktorys raz i bardzo lubimy ten pensjonat www.bajkowylas.eu

Gość Szukajmnie

Ja polecam zapoznać się z ofertą Hotel Willa Zbyszko w Nowogardzie. Hotel położony jest w wśród zieleni, z dala od wielkomiejskiego zgiełku sprawia, że jest on znakomitym miejscem na odpoczynek i jest idealnym rozwiązaniem zarówno dla rodzin, jak i osób podróżujących służbowo.

Gość gość

Fajnie się wybrać do Pobierowa, miejsc noclegowych tam rzeczywiście nie brakuje, coś atrakcyjnego uda się wybrać. My byliśmy w Ośrodku Gryf i ogólnie byliśmy z rodziną zadowoleni, bo maja baseny, place zabaw więc dla dzieci dużo dobrej zabawy.

Gość gość

Polecam zobaczyć czy w wybranym terminie będą wolne miejsca w ośrodku Gryf w Pobierowie. Na stronie  gryfpobierowo.pl możesz sobie zobaczyć dokładnie ich ofertę, ale jest to miejsce super przygotowane pod kątem całej rodziny, myślę że będziesz zadowolony z wypoczynku w tym miejscu.

Gość rrr

Zobacz sobie ofertę gryfpobierowo.pl – dla nas w Pobierowie to najlepsze miejsce jeśli chodzi o pobyt z dzieckiem, bo pogoda przez cały tydzień może być brzydka a dzieci nie będą się nudzić, tak wiele animacyjnych propozycji tam otrzymują.