Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I znów Polska stała się symbolem niesprawiedliwości i pogardy.

Polecane posty

Gość gość

Jak w przeszłości tępe c/h/u/j/e państw wpływowych decydowały o losie Europy/świata i Polski przede wszystkim, tak i teraz zostaliśmy potraktowani. Mądrzy Europejczycy zobaczą i wyciągną wnioski, Europa = społeczeństwo europejskie zdecydowało, że jesteśmy na 3 miejscu do cholery! A według c/h/u/j/ó/w z żyri zasługujemy na 25 miejsce, zobaczcie jak nas poniżyli, jak nas zdeptali, znów zrobili z nas niewolników i murzynów Europy!

Gość gość
Prawda, gnoje zasrane. Ale i tak wszyscy wiedzą jak jest, zrobili to jawnie

Gość gość
Dokladnie, zajelismy 3 miejsce!!! tak zaglosowaly setki tysiecy Europejczynow a nie kilkudziesieciu posranych manipulantów na usługach władz.

Gość gość
Polska powinna wycofac sie i tyle, zal mi jak cholera i samych artystow, ktorzy traktowani sa jak gowno, bo nikt mi nie powie, ze jakas belgia, holandia, francja czy szwecja byla lepsza od Polaka, ale zal mi nas samych, co roku ogladamy z nadzieja i co roku konczy sie tak samo, w tym roku nawet jeszcze gorzej, bo jawnie widac wszystko jak na dloni, jestesmy jedynym krajem, ktore jury dalo na koniec listy a widzowie na 3!!!! niech wreszcie skoncza z ta szopka, bo to jedna wielka zenada!!!!!!!!!!!!

Gość gość
a nie sadzicie, ze to są głosy od Polaków, którzy wyjechali za pracą. ile nas wyjechalo, 2mln? to nie jest optymistyczne, bo sami na siebie naparzamy. nie lubia nas cos inne nacje.

Gość gość
Niemozliwoscia jest zeby obiektywny czlowiek i to nie jeden a 40 osob z 40 krajow dalo Michalowi z takim glosem zero pkt a np jakiejs holandii z NICZYM dawali po 8-10 pkt

Gość gość
1:23 a ty nie sądzisz, ze to glupie co probujesz tu wmowic? Myslisz, ze nagle 100% emigrantow nie ma nic innego do roboty tylko zasiada na 4h przed tv z tel w reku i wysyla smsy? Ze wszyscy to tacy patrioci? Jak sie jest durniem to sie wyszukuje najlatwiejszych odpowiedzi. Zamiast gadac takie debilizmy wejdz sobie na yt, poczytaj komentarze od obcokrajowcow pod piosenkami Michala, a potem wroc tu i napisz jeszcze raz swoje zdanie na ten temat

Gość gość
Jawna manipulacja jury i tyle widac jak na dloni ze eurowizja to kit. W europie w poszczegolnych panstwach internauci tez to pisza. I tyle

Gość gość
a nie, juz na kafe os.rusy sie chwalily ze na Szpaka po 10 smsow słali. jak sa jakies smsowe sondaze przedwyborcze to wojtowie nie raz wydaja po kilka tys. zł zeby n********lac na siebie smski, wszystko dla wygranej. mysle że Polacy rozsiani po swiecie solidaryzuja sie i zawsze na swojego zaglosuja, chwala im za to. Od innych narodowosci nie sadze by oddanych glosow bylo wiecej jak 1/3 ogólu.

Gość gość
gdyby zalezalo od tego zakichanego jury to szpak bylby przedostatni a konkus za rok bylby w australii. nawet tego konkursu chca europe pozbawic tak jak innych wartosci. szkoda slow

Gość gość
gdyby tak bylo ze glosowali tylko emigranci to zawsze bysmy bylh w czolowce,wiec nie gadajcie bzdur. poczytajcie komenty u szpaka na yt a nie tylko kafe! setki obcokrajowcow go chwalilo i mial ponad 7mln wyswietlen. wiec jury wiedzialo ze jest faworytem i trzeba bylo go ujepac. bal sie nas,przegrance

Gość gość
Brawo Michał

Gość gość
jestem emigrantka i nie glosowalam na szpaka. na nikogo zreszta nie glosowalam, bo nigdy nie lubilam eurowizji :P ale by nie bylo, ze kazdy emigrant, kiedy jest tylko okazja glosowac na swojego chocby w konkursie bicia piany, zaraz chwyta za telefon i sle smsy :P

Gość gość
a mi sie poprostu juz zygac chce od tego jak nas wiecznie wszedzie, regularnie i jawnie ignoruja !!!! Kurwa za co tak sie uwzieli na nas?!!! Mam juz tego dosyc!

Gość gość
ta grecja dala wszystko rosji;d

Fakt, kiedy słuchałam jego utworu miałam gęsią skórkę ;).Śpiewał rewelacyjnie, i gdyby nie "żyri"prawdopodobnie wygrałby ten konkurs.

Gość gość
Taaa sami na siebie głosowaliśmy haha jaaasne :) tylko że to są głosy ze wszystkich krajów Europy a nie tylko tam gdzie sa polscy emigranci.

Gość gość
3 miejsce w glosach to jest niemozliwosc by 2 mln Polakow to wszystko nabila. :) Powiem Wam co jest grane, Szpak sie wyroznil na tle tych facetow ubranych jak z sieciowek, z fryzurkami do gory i po solarium :). Tak, tak, ciezkie do przelkniecia dla niektorych HEJTEROW POLSKI :P lyso Wam antypolskie paly? x Kolejne Rosja wyroznila sie pokazem i Ukraina tez sie wyroznila tym tancem wokalistki.