Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinga2234

Irytuje mnie babcia męża!!

Polecane posty

Gość Kinga2234

Witajcie :( przejdę od razu do tematu. Otóż mieszkam z teściami z mężem na wsi. Dość często przyjeżdża do nas babcia męża (czyli matka mojej teściowej). Jest około 70, i gdy przyjeżdża to przeważnie nocuje na naszym piętrze, bo mamy wolny nieużywany pokój.. :/ babka gdy tylko mnie widzi od razu mówi, żebym obierala ziemniaki lub szła w pole! Z czego mój mąż mnie broni żeby dała mi spokój. Robiłam takie rzeczy z mężem, wiadomo że kosze trawę itd ale z mężem jest to fajne spędzenie czasu. Nie znoszę tej baby! Pół roku temu jadłam śniadanie i spojrzałam na nią i ona na to "jedz a nie się k****a patrzysz". Wstrętne babsko. Albo nad ranem gdy wstaje o 6;00 to wchodzi do naszego pokoju bez pukania i mówi "idziecie do kościoła?!" budząc nas i już mam zły humor. A wiadomo nie zawsze jestem ubrana w koszule bo po seksie od razu usypiam . Gdy nocuje, to przed pójściem spać siedzi w łazience 30 minut, nie słychać co ona robi, ale coś robi i pali się światło. W dodatku dziś są jej urodziny i dzisiaj wybywam do rodziców do miasta. Nie chcę tam siedzieć, nie mam nawet prezentu dla niej i zjeżdża się cała rodzina która jest tak samo p******a jak babcia! Bo ona ma 3 córki które mają dzieci, i jeszcze dzieci mają dzieci, czyli ta wredna baba jest podwójnie prababcią. Nie chciałabym nigdy żeby nasze dziecko miało taka babcie. Napisałam tu żeby wam się wyzalic bo już nie wytrzymuje :(

Gość gość
mam nadzieje ze twoj mąz szybko przejrzy na oczy i rzuci taka wredna babe jak ty

Gość gość
To ile wy macie lat że babcia męża ma dopiero 70 lat?? Tyle lat to ma moja teściowa i teść!

Gość gość
no co ile? babka mogła rodzić mając 23 lata, teściowa też, no to autorka może mieć z meżem po 24. I jest 70? :P Wpisu z 7:54 dokonala jakas idiotka albo troll

Gość gość
czasami sobie myślę, że od czasu do czasu każdy wredny star***** star**** powinni dostać w ryj, żeby się tak nie szarogęsili :) ich czas już minął, niech to zaakceptują 🖐️

Gość gość
star/uch i star/ucha :D

Gość gość
troll to cie zrobil :D durna autorko lepiej zebys nie miala dzieci i nigdy nie byla babka ani tesciowa