Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Makapaka123

Problemy w związku

Polecane posty

Gość Makapaka123

Witam, pierwszy raz piszę na takim forum Więc wybaczcie za błędy :/ Sprawa wygląda tak że jesteśmy ze sobą już ponad 17 miesięcy i oboje mamy 21 lat Wróciło do mnie uczucie niedocenienia Ehhhhhh staram się ciągle bardzo , wymyślam pomagam itp A że strony mojej dziewczyny nie widzę odwzajemnienia, czuje się strasznie bo mówi że mnie kocha a zachowuje się jak by była księżniczką :/ A ja jakimś giermkiem Ciągle się na mnie o byle co złości :/ W dodatku nie mieliśmy pierwszego razu :/ i ciągle próbuje z nią o tym rozmawiać To kończy się na tym że dobrze dobrze a potem idzie w zapomnienie :/ Tracę poczucie męskości :/ Strasznie uwielbiam jej sprawiać przyjemność i to co uwielbia to minetka idealnie jej to sprawia przyjemność

Gość Malapaka123
Lecz jeżeli chodzi o mnie i moje potrzeby :/ To jedynie co to rękodzieła :( Przez co mi jest tak bardzo głupio Nie potrafię tego opisać :/ W dodatku jakieś ciśnienia itp Próba zmiany mojego myślenia Na temat życia itp Przymus pod wpływem jej mamusi o korepetycje z Matematyki itp żebym chodził i na Studia szedł. .. Tylko że ja już mam biznes plan i nie potrzebuje studiów Nie wiem co mam myśleć :( Zawsze ja mam wszędzie jeździć itp Przywieź... zawieźć... Aaa ona nigdy nie przyjechała sama do mnie Nawet jak chorowałem i byłem ledwo żywy Mógł bym jeszcze wiele wypisać :( Nie wiem co robić :/ Ale naprawdę tracę poczucie męskości :/

Gość MAKAPAKA123
Moja firma rozwija się w szybkim tempie i wiem że jest to strzał w dziesiątkę i będę mógł spokojnie sobie żyć, jak już na tym etapie przynosi niesamowite zyski

Gość gość
Zawsze tak było? Twoj związek zawsze tak wyglądał?

Gość MAKAPAKA123
Tak było od początku, było wiele rozmów o tym wszystkim ale dalej jest jak jest :/ Ciągle mam nadzieję że się coś zmieni :/ Ostatnio zauważyłem też ze gdy z nią jestem strasznie się denerwuję Mam ciągle zły humor i jestem przygnebiony... Gdy sobie przypomnę co dla niej robiłem i jak się starałem :/ Szczerze to nie sądzę by znalazła kogoś lepszego ode mnie :/ Naprawdę ją szanuję i jestem wyrozumiały,ale powoli to zaczyna mnie przerastać :/ Nie czuję tego że ona dla mnie zrobi wszystko, aaa ja dla niej zrobił bym i oddał wszystko :/

Gość Makapaka123
Od początku było wiele takich akcji,ale zawsze mam nadzieję że się zmieni...To co ja dla niej zrobiłem i jak się staram ehhh chciał bym czuć że ona dla mnie też zrobiła by wszystko :/ Powoli mnie to wszystko przerasta :/ Ciągle zły humor i gdy jestem z nią czuję się jakiś taki przygnebiony :/ Nie wiem co się dzieję :( Ale tak jest od początku ...

Gość Makapaka123
Często mam myśli, że wolał bym być sam i żyć sobie spokojnie

Gość gość
Często mam myśli, że wolał bym być sam i żyć sobie spokojnie XXX Więc to zrób. Jeśli czujesz, ze jest źle, a rozmowy nic nie dają, to pora to zakończyć. Pamiętaj, że w związku powinny starać się dwie osoby, nie jedna. Zajmij się firmą, rozwijaj się, a z dziewczyną daj sobie spokój, najwidoczniej trafiła Ci się księżniczka, a nie partnerka. Najwyższa pora pomyślec o sobie ;)