Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NAMYSŁÓW W PORÓWNANIU DO MIELNA ...

Polecane posty

Gość gość
Gdzie teraz mieszkasz i pamiętasz że w ratuszu w Namysłowie był przed 89 rokiem pewex? Moi dziadkowie z moim ojcem tam kupowali ciuchy bo ciotki z kanady jak do nas przyjeżdżali to dolary im zostawiali Czemu nie wrócisz do NAMYSŁOWA

Gość gość
Ty jesteś tą samą osobą co dziś na tym temacie od rana ze mną dyskutujesz ?

Gość gość
PS poczytaj moje komentarze na pierwszej stronie

Gość gość
gość dziś Ty jesteś tą samą osobą co masz ten niebieski Nick namysłów województwo opolskie? I często obrażasz namysłów? xx Ja? Dzis pierwszy raz zobaczylam taki temat o namyslowie, wiec wspomnialam o rynku i o basenie. Ratusza nie pamietam, jezdzilam przez namyslow do babci (mieszka niedaleko namyslowa), bylam tam na wielu imprezach np. reggae na wyspie. Super bylo jak na tamte czasy. Pamietam np. piosenke pt. ezoteryczny Poznan do dzis. Mieszkam w Warszawie.

Gość gość
A o pracy w obszarze public relations dla namyslowa mowilam calkiem powaznie, poza tym jestes dumny z miasta w ktorym zyjesz, to wspaniale. Do dzis pamietam lody pyszne na przeciwko stacji pkp, takie krecone, kurde dziecinstwo mi sie przypomnialo :) I od roku pije sobie piwko namyslow, bylam mile zaskoczona jak zobaczylam na polkach :)

Gość gość
Aha