Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TO FORUM JEST P**********E!

Polecane posty

Gość gość

Same tu prawiczki, które uważają się za znawców seksu, do tego zboczeńcy, żądni jakichś zboczeń seksualnych, a kobiety to już w ogóle jakieś lafiryndy, które paplają o zdradach, swoich fantazjach erotycznych, nie zabraknie też kur domowych, i katoli! Nie można tu z nikim normalnie porozmawiać, żegnam na zawsze to wielkie g****o jakim jest kafeteria.pl!

Gość gość
I ps zapomniałem są ciągle wpisy "NAMYSŁÓW to miasto powiatowe w województwie Opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona" JA SIE PYTAM KOGO TO OBCHODZI

Niestety to prawda, sam mam do czynienia na co dzień w realu z tyloma po-y-ebami, że odechciewa się żyć. A najgorsze jest to, że każdy musi wszystko o wszystkich wiedzieć ( np. zarobki w pracy). Dlatego nie ufam ludziom w tym chorym kraju.

Gość gość
Hura, jedyny normalny człowiek! Tak trzymaj!

A czego się spodziewałeś ? Nieformalnego sympozjum nt. kultury i znawstwa z savoir vivre ? :D Czy może dyskusji o sztuce ? Wiadomo, że na kafeterii to tylko pierdoły, podszywy, prowokacje i dyskusje o życiu codziennym.

Tak czy siak, Polacy są na bakier, jeśli chodzi o znajomość sztuki czy tym bardziej historii naszego kraju. Ponad 90% ludzi nie wie np. w którym roku wybuchła II wojna światowa.

1794. Podstawowa wiedza o historii jest niezbędna, bo inaczej stracimy swoją narodową tożsamość jak kretyni z krajów Europy Zachodniej, trawieni marksizmem kulturowym i islamizacją.

Możemy spotkać się w cztery oczy i możesz przetestować moją wiedzę z historii. Jak dobrze odpowiem, to dajesz mi kasę, powiedzmy 200 zł. Idziemy na taki układ?