Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sigala

czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

29.04 dostałam okresu, który kończył mi się 5.05(w ten dzień było go już naprawdę niewiele, mało co leciało) i w ten sam dzień kochałam się z chłopakiem, 6.05 po okresie nie było już śladu. Był to dzień bodajże niepłodny, poza tym kochaliśmy się z zabezpieczeniem (prezerwatywą), a ponadto on nie doszedł we mnie. Od 8-9.05 zaczęły się moje poranne mdłości i trwają do dziś. Bierze mnie na wymioty, aczkolwiek taki objaw pojawia się podobno dopiero po 3 tygodniach od zapłodnienia. Mimo tego boję się, że mogę być w ciąży, choć wydaje mi się to trochę niemożliwe z takim zabezpieczeniem... Moja temperatura ciała waha się między 36.3-36.6, a śluz mam, lecz odrobinę. Chciałabym poznać Waszą opinię na ten temat.

Gość gość
Wątpię, dni płodne są +/ 14 dni po okresie.

Gość gość
nie mozez bo nie doszło do owulacji dziewczyno:/ poucz sie biologii zanim zaczniesz uprawiac seks

Gość gość
Mozesz. Poczytaj w internecie, to wbrew pozorom bardzo mozliwe, dwie moje kolezanka tak zaszly.

Gość gość
Moim zdaniem masz mdłości z nerwów, bo sobie wkręcasz ciążę. Nie zdziwiłabym się też, gdyby kolejna miesiączka się opóźniła z tej samej przyczyny. Szanse, że jesteś w ciąży są raczej zerowe. Nie ma co gdybać, trzeba czekać i ewentualnie zrobić test w odpowiednim czasie jeżeli to ci nie daje spokoju.

Gość gość
dziewczyno...3 dni po zapłodnieniu miałabys miec mdłosci?? hahahaha szkoda słow bylam dwa razy w ciazy imdłosci moja droga zaczynały sie w 7-8 tygodniu! a nie 3 dni po zapłodnieniu....

Gość gość
powinnaś być spokojna przecież się zabezpieczaliście. jeśli to dla Ciebie za mało stosujcie coś dodatkowego np contragel zel plemnikobójczy. Staraj się też na bieżąco wyznaczać dni płodne.