Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie (glownie do panow)

Polecane posty

Gość gość

prosze o rade. moj byly chlopak ( z ktorym pracuje na tym samym pietrze) nadal wysyla mi sprzeczne sygnaly. mi na nim bardzo zalezy, on nie chce drugi raz zwiazku i jest caly czas zajety. zanlismy sie 6mcy, spotykalismy miesiac i bylismy 4mce razem i pozniej rozstalismy sie ale nadal ze soba sypialismy i sie spotykalismy przez 7mcy (mialam nadzieje ze do mnie wroci). widzialam ze on nadal ma schowane moje zdjecie w portfelu, ktory mu podarowalam-czy to ma jakies znaczenie? poza tym jest zazdrosny i przy kazdej mozliwej okazji stara sie mne dotykac, czesto przychodzi zeby porozmawiac, ale nie chce sie spotykac poza praca czy on jest nadal zainteresowany czy to tylko gra

Gość gość
Gdyby chciał być z tobą w związku to by był. Zapewne liczy na to że nadal będziesz mu dawać d**y. Olej typa i znajdź sobie lepszego.

Gość gość
Dokładnie :) jeśli zerwaliście a potem dalej się bzykaliście, to facet ma już o tobie wyrobioną opinię, wie że łatwo tobą manipulować i wystarczy potrzymać cię w niepewności, a nadal będzie się mieć *****nko.

Gość gość
Nie musicie mnie obrazac

Gość gość
Nikt cię tu nie obraża. Chciałas wiedzieć o co mu chodzi to ci powiedzieliśmy.

Gość gość
Jestes glupia i jeszcze sie obrazasz ? nie uzywasz rozumu ? madra kobieta wie co taki facet soba reprezentuje,szuka tylko latwej dziurki :D

Gość gość
A czy ktoś tu cię obraził? Nikt cię nie zwyzywał, więc jeśli poczułaś się urażona, to chyba sama niezbyt dobrze o sobie myślisz i doskonale zdajesz sobie sprawę z tego kim dla tego faceta jesteś. Każdy logicznie myślący człowiek wie, że jak ktoś kogoś kocha to przy nim jest, nie zrywa się z dziewczynami na których nam zależy... a że logiką posługują się wyłącznie mężczyźni, to już inna sprawa.

Gość gość
ktos pisze o dawaniu d*** nazywa mnie kretynka etc. bede pisac na innych forach bo jestescie sfrustrowanii i wyzywacie sie na innych. mozna uzyc innych slow, prawda??

Gość gość
up