Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Rosjanki Ukrainki...

Polecane posty

Gość gość
Najlepiej gdyby się wypowiedziały Panie Z Ukrainy :)

Gość gość
10.47 ty chcesz sluzaca a nie zone ubierasz chuc w pretensjonalne slowa i myslisz, ze jestes meski i prawdziwy bzdura nie potraficie docenic kobiety, ktora dba o dom, kocha dom i to swoje krolestwo kuchni i dzieci

Gość gość
kuchnie bym docenil ale nie dzieci

Gość gość
a co masz do dzieci? wszystko zginie, po tobie pozostana tylko dzieci:) dobra a bez dzieci to chcesz miec kochanke i kucharke? a co jak ci sie znudzi? znajdziesz sobie nowa, lepsza, ladniejsza :)

Gość gość
Ktos ci napisal co masz zrobic Kupujesz gumowa lale i dymasz :D

Gość gość
Dlaczego takie niemiłe słowa kierujesz pod moim adresem? A ja właśnie umiem docenić to całe ognisko domowe! Bo wiesz co? Ja wyznaję właśnie tę zasadę że idealna kobieta jest damą w salonie, kucharką w kuchni i dziwką w sypialni i naprawdę jeśli cały czas się trzyma tylko jednej z tych ról to nic z tego nie wychodzi, lub gdy jest jedną z nich tam gdzie nie powinna. Mi właśnie Panie z Ukrainy kojarzą się z idealnym balansem tych ról, że w każdej z nich potrafią się idealnie odnaleźć. Możecie mówić że to wszystko stereotypy i generalizuję, ale jeśli mówi się o czymś ogólnie to chyba nie ma nic złego w generalizowaniu.

Gość gość
20.12 mezczyzna tak nie pisze dlatego nie udawaj kogos kim nie jestes

Gość gość
Czego konkretnie nie pisze? Masz na myśli mężczyzna tak nie pisze- jesteś tylko chłopcem, czy że jestem kobietą?

Gość gość
chlapakiem

Gość gość
A co trzeba w sobie mieć by rozkochać piękną Panią z Ukrainy?

Gość gość
co za gość , ja z kolei nie kojarzę aby ukrainki miały jakikolwiek biust , wyglądają jak babochłopy i są płaskie jak deski , faceci je lubią bo chętnie nogi rozkładają i biora w dupsko

Gość gość
A ja jestem Polką o afrykańskiej sylwetce. Taki oto miksior, ale mało kto umie docenić.

Gość Elop

Milcz prowokatorze

Gość rtry

Większość tych ładnych to bogate co się równa dobrze "zrobione" natomiast popatrzcie na takie zwykłe z ulicy które nie mają kasy na operacje i zabiegi oraz ciuchy - strasznie zaniedbane

Gość Haha

A ja mam biust A, ale nie zamienilabym go na nic innego - wygodnie sie chodzi, a facetom ktorym sie nie podoba - niech patrza w druga strone, bo nie ma nic gorszego, niz czlowiek ktory ocenia drugiego powierzchownie. 

Gość Nies
Przed chwilą, Gość Haha napisał:

A ja mam biust A, ale nie zamienilabym go na nic innego - wygodnie sie chodzi, a facetom ktorym sie nie podoba - niech patrza w druga strone, bo nie ma nic gorszego, niz czlowiek ktory ocenia drugiego powierzchownie. 

Nie chciałabyś być bardziej kobieca?