Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Ludzie uważający że w jakimś wieku coś nie wypada są strasznie śmieszni

Polecane posty

Sami zamykają się w mentalnym więzieniu, bez żadnego sensownego powodu :) Ja się dowiedziałam właśnie że w "moim wieku" wstyd jest nosić plecak kostke, pewnie jakiś niepisany kodeks starych bab tak mówi, i ja jestem niekumata, skoro go nie przestrzegam :(

Gość gość
Jedziesz w tym roku na Brutal Assault ?

Gość gość
Zgadza sie. To jest niestety typowa zadciankowa mentalnosc

Chciałabym jechać na Brutal Assault, ale ekipe mam jak co roku tylko na Woodstock :P a na brutala jadą dalsi znajomi, ja nie lubie się narzucać, poza tym nie mam pieniędzy. Chociaż okazja jest dobra jak nigdy, bo wood w lipcu a brutal w sierpniu, a zwykle są mniej więcej w tym samym czasie. Ale i tak pewnie nie pojade :P

Gość gość
Ja w życiu uznaje zasadę "żyj i daj żyć innym"

Gość gość
dysk spoko może wypaść w każdym wieku. zęby też nie w każdym wieku wypadają, np mleczaki. a jak którejś na przyjazd kochanka wypadnie mięsiecznica i co, na indiańca?

Gość gość
dziewczynko,na tym forum nikt bardziej niz ty nie kategoryzuje ludzi wiec nie placz że raz ktos skategoryzowal ciebie. jako dorosla kobiete ktora zachowuje sie wciaz jak siksa.

Gość gość
MizantropiaOdraza1994 dziś Co to znaczy narzucać ? Znasz kogoś kto jedzie to się z nim wybierasz :) W tym roku z tego co widzę jest bardzo black metalowo w porównaniu z poprzednim.

Tak, "płacze" że nie mogę dostąpić zaszczytu bycia mentalną starą babą. :D Po prostu zetknęłam się z niezrozumiałym dla mnie, zaściankowym sposobem myślenia, który mnie mierzi. I gratuluje nieuzasadnionej pewności siebie, ja nie "płacze" przez ciebie, tylko jesteś dla mnie jak małpa w zoo, której się przyglądam, a która zaczęła w tej klatce na mnie krzyczeć tymi odgłosami jakie małpa wydaje, gdy mnie zobaczyła :P

Gość gość
to prawda! ja tez tak uważam. dlatego czesto nie chce mi sie gdy ciekawy film , czy emocjonujacy mecz isc do wc i sikam tu gdzie jestem podobnie jak wtedy gdy mialem roczek.

Gość gość
nastoletni okres buntu troche sie panience wydłużył. no cóż, bywa

14:35 taka moja introwertyczna natura. :P Na Woodstocku dużo rozmawiam z obcymi, ale mam w zanadrzu w obozie ludzi, których lepiej znam, umiem się dobrze dogadać więc czuje się z nimi jak w domu i mogę z nimi dzielić wspomnienia, na brutalu nie będę miała tego luksusu. :P No i pieniążków za dużo nie mam, sam Woodstock to kilka stów mniej, a na brutalu trzeba dodatkowo kupić bilet :P Więc na tą chwile mogę powiedzieć, że nie jade na Brutal, chyba że coś się zmieni, jest jeszcze czas.

Gość gość
witaj. Mizantropia moge o cos Cie zapytac?

Gość gość
pinionszki to mozna w pracy zarobic, wiesz? nie wiesz! :O

14:40 nigdy nie przechodziłam okresu "nastoletniego buntu" bo mam od zawsze raczej dobre relacje z rodzicami, zawsze byłam indywidualistką, nawet gdy miałam 8 lat. Nie mierz innych swoją miarą, próbujesz mnie zrozumieć i nakładać na mnie kalki z życia swojego i tobie podobnych, a nie tędy droga. Zrozum, że po prostu niektórzy ludzie mają odmienną osobowość i podejście do życia niż ty.

Gość gość
Ten bunt to mit, na potrzeby głupich ludzi, którzy nie radzą sobie z wychowaniem dzieci. Nie wypada być chamem w każdym wieku, nie wypada bekać i puszczać bąków przy ludziach to na pewno, a co do wyglądu i ubioru niech każdy sam decyduje. To zależy od samopoczucia danej osoby, czy chce zwrócić na siebie uwagę, czy jest kimś skromnym i po prostu się wstydzi wszelkich ekstrawagancji w wyglądzie, trudno powiedzieć. Nie lubię oceniać nikogo, ale od chamstwa i prostaków zawsze uciekam. Irytują mnie osoby w każdym wieku, kiedy krzyczą do mnie zamiast mówić, jak do głuchego. Nie wypada się tak drzeć, po co jeszcze inni mają słyszeć o czym rozmawiamy :-)

Gość gość
gość dziś dziewczynko,na tym forum nikt bardziej niz ty nie kategoryzuje ludzi wiec nie placz że raz ktos skategoryzowal ciebie. jako dorosla kobiete ktora zachowuje sie wciaz jak siksa. x Bardzo trafne

Gość kordian37
MizantropiaOdraza1994 a jak zrobisz kupę [ bo chyba pomimo wysokiego wskażnika intelektualnego kupę jak wszyscy robisz] to podcierasz się w stronę vaginyy czy w stronę "kości ogonowej"?

Gość gość
A ja zauważyłam że do Polaków trzeba krzyczeć a najlepiej dać w mordę od razu, bo nie słuchają albo tylko udają że słuchają, kiwaja tym pustym łbem i udają zainteresowanie. Polacy generalnie w ogole nie potrafią słuchać bo w polskich domach się nie rozmawia, ojciec z matką nie rozmawiają a już z dziećmi to w ogole

Gość gość
nie ma czasu gadać trzeba szybko matkę w*****ać i spać bo z rana do roboty

Gość gość
gość z 17:50, nie wiem z jakiej rodziny pochodzisz, ale nie myśl sobie, że nikt ze sobą nie rozmawia w normalnych rodzinach. Zresztą chcesz bić i wrzeszczeć, a to mówi samo za siebie, że patologia jakaś, pewnie żebrać za granicę jeździsz i kozaczysz. Tacy tylko wstyd przynoszą porządnym wykształconym Polakom, że niby każdy to pijak, żebrak i przyjechał kraść, potem nas ngdzie nie chcą, niektórzy nawet wolą uchodźców, tak mówią

Gość gość
Po prostu byłaś rozpieszczana, miałaś dobre warunki i brak powodów do buntu . A z tego co o sobie piszesz wynika żeś mantalnie niedojrzała panno Mizantropio ::::::D .I jeszcze coś strasznie jesteś przemądrzała i egocentryczna .Wręcz narcystyczna z tym pisaniem na tym forum o swojej wyjątkowości .

Gość gość
tak, dokładnie, inni trzymają się razem, a Polacy są podli i chamscy dla swoich, okradają się, biją, wrzeszczą i obrzydzają wszystkim swój kraj, najgorsze bydło na wyspach i nie tylko

Gość gość
MizantropiaOdraza to pomieszanie choroby psychicvznej z hormonami w okresie dojrzewania. wybujale mniemanie o sobie , prowokacyjny ton , ona nie dyskutuje tylko oznajmia. wyobcowana stad czarny anturaz , metal subkultura w marzeniach rzecz jasna bo siedzi maszkara przed kompem i sie nie wynurza nigdzie poza tym gdy musi -szkoła. gdyby byla normalna i tak jak o sobie mniema inteligentna z ambicjami to by siedziala w sobie dobranym towarzystwie , ktore ja by takze akceptowalo i deliberowala na madre zagadnienia a nie na forum zjebow sie dowartosciowuje.

Gość gość
Pisze, zakłada tematy i za każdym razem obrywa. Na tym forum to standard ☺

Gość gość
ja sikam ze śmiechu jak myślicie, że to ona na zdjęciu z kotem, wiecie chociaż kto to?

Gość gość
Nie wiedzą, niby skąd? Takich, którzy się wymądrzają i poprawiają humor kosztem głupków jest tutaj więcej i psycholi od durnych, długich wywodów. Te pseudo psychologiczne analizy i ocenianie innych na podstawie głupot, które z nudów piszą to żałosne strasznie

Gość gość
padnę trupem ze śmiechu☺☺☺

Gość gość
ciekawe czy podciera sie w strone vaginy czy kosci ogonowej?to jak w ktora strone MizantropiaOdraza

Trollu z 19:32, od kiedy to w wieku 22 lat przechodzi się okres dojrzewania? :D "Metal subkultura w marzeniach" ? :D Ta subkultura istnieje naprawdę, idź na jakiś koncert to się przekonasz :D I nie, przynależnośc do niej nie polega na przebywaniu 24/h na dobe poza domem i unikaniu komputera. Polega zasadniczo na słuchaniu metalu, ubieraniu się tak a nie inaczej i chodzeniu na koncerty. Dlaczego tutaj każdy debil czuje się obowiązany do tworzenia chałupniczej psychoanalizy? :D