Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Ludzie uważający że w jakimś wieku coś nie wypada są strasznie śmieszni

Polecane posty

I czarny kolor w ubiorze też jest elementem tej subkultury, ale ja raczej nie chodze ubrana na czarno od stóp do głów, no chyba że chodzi ci o mój avatar, ale trudno żeby był kolorowy skoro przedstawia jedną z największych legend black metalu, człowieka który zamordował kolege z zespołu i podpalił kilka zabytkowych kościołów w Norwegii :D Tak więc nie wiem skąd te twoje zabawne stwierdzenie o "czarnym anturażu" skoro zdaża się, że jedynym czarnym elementem mojego ubioru są czarne glany :D Czarny kolor to kolor black metalu, nie mnie. Odpisz coś bo mi się nudzi, a widze że trafiłam na niezłego chałupniczego "psychoanalityka" :D

Oczywiście mam słabość do ubierania się w stylu gotyckim i samej zdaża mi się tak ubrać z dominującą czernią, ale nie chodze tak na co dzień i nie jest to wynikiem jakiejś mojej "depresji" tylko faktu, że lubie ten styl :P

Gość gość
ale odpowiedz masz towarzystwo realne? czy tylko tu wirtualne?i czy jestes taka w realu jak tu na forum ?i co chcesz osiagnac tu z nami?

Gość gość
Szatanistko, skoro jesteś, to zapytam. Co sądzisz o line-upie na tegoroczny Steelfest?

Gość gość
Akurat ten "chałupnik-psychoanalityk" dotknął wrażliwych strun naszej ślązaczki ..:D Czy ty jesteś projektem ? Czy istniejesz naprawdę . Jeżeli tak to gorzej . Bo z tego co piszesz można sklecić może nie doktorat ale artykuł naukowy z psychiatrii.:).

Niby dlaczego dotknął moich "wrażliwszych strun"? Bo mu odpisałam? :) Mnie to tylko bawi i trochę irytuje ta pewność siebie z jaką mnie opisuje, a pewnie wyobraża sobie mnie jak jakąś mroczną od stóp do głów laske z włosami zafarbowanymi na czarno i mrocznym makijażem, nie mającą znajomych i całe dnie spędzającą w mrocznym pokoju do którego nie dociera światło dzienne. W ogóle ciekawe są te wasze projekcje, wynikające zapewne z tego jak wygląda wasze życie - z tego powodu może czujecie jakąś zadrość czy cholera wie co, że obca osoba z internetu odnajduje się w jakimś środowisku, na skutek czego w odruchu obronnym to negujecie. Nawet, gdy zamieściłam, ciekawa reakcji podobnego trolla, zdjęcie biletu na koncert Kata na jakim byłam, to ten zaczął mi zarzucać, że bilet został wydrukowany na domowej drukarce - mimo iż był to standardowy bilet na impreze masową z Eventim, jaki jest drukowany w sklepach takich jak Empik czy Saturn. Sam się ośmieszył - gdyż wynikało z tego że sam na żadnych imprezach masowych nie bywa, skoro nie wie jak takie bilety wyglądają i z domu raczej nie wychodzi - a dalej się upierał że ja nie mogę na takie koncerty metalowe uczęszczać , bo to przecież niemożliwe, że obca osoba z internetu może na takie koncerty chodzić, bo przecież wszyscy ludzie nie mają znajomych, jak on sam - troll. Tak więc na koniec powiem wam - żyjcie sobie w waszych beznadziejnych małych nudnych światach, w których nawet przynależność do subkultury metalowej jest czymś na tyle niesamowitym i nieosiągalnym, że automatycznie musicie to negować. Ja wam niczego udowadniać nie musze, wystarczy, że teraz wysiliłam się na tą ściane tekstu, która i tak do was nie dotrze, i nie zmusi was do myślenia. Zresztą i tak mało mnie to obchodzi, proszę was tylko o nie spamowanie w moich tematach swoimi urojeniami, projekcjami czy chałupniczymi psychoanalizami. A teraz ide jeść pizze i wróce potem zobaczyć wasze kolejne wypociny. 🖐️

No już jestem z powrotem, i co? Zero odpowiedzi, myślałam, że chociaż na ciebie, Moonie piszący dla niepoznaki na pomarańczowo o 21:47 i myślący że nie da się poznac po stylu, że to ty, mogę liczyć, że odpiszesz coś irytującego jak zwykle, czy coś. No to dobrze, podyskutuje z wami trochę, odpowiem na wasze posty :D "ale odpowiedz masz towarzystwo realne? czy tylko tu wirtualne?i " Dziwne pytanie, biorąc uwagę że raczej wszyscy ludzie mają towarzystwo realne. Nie przepadam za internetowymi znajomościami w jakiejkolwiek formie, a już na pewno nie uznaje osoby z kafeterii za znajomych. Dla ciebie kafeteria to jest jakieś "towarzystwo", a mnie uznajesz za swoją znajomą? :D Może właśnie stąd to twoje nieudolne analizowanie mojej osobowości, taka nieukrywana fascynacja mną :D ? No to przykro mi, bo ta "znajomość" jest bez wzajemności, dla mnie jesteś tylko nudnym i trochę śmiesznym pomarańczowym nickiem, dla którego trace czas i raczej mnie nigdy nie poznasz, ani nie dowiesz się zbyt dużo poza tym, co sama napiszę. Przykro mi, że cie zawiodłam. :( "i co chcesz osiagnac tu z nami? " To też jest dziwne pytanie. Przecież możesz zadać je wszystkim piszącym na kafe. :) A co ty chcesz tu osiągnąć z nami? Czemu tak bardzo cie fascynuje, ze aż próbujesz wmówić sobie i innych że nie mam znajomych, i nie robie normalnych i powszechnych rzeczy, takich jak chodzenie na koncerty czy nie wiem nawet o co ci tam chodzi z tym, że "subkultura tylko w marzeniach"? :D Twoje zachowanie jest znacznie bardziej dziwne, niż moje narcystyczne wynurzenia, ja jakoś nigdy nie byłam na tyle zafascynowana jakąkolwiek osobom piszącą na tym forum by nic o niej nie wiedząc pisać o niej jakieś elaboraty jak ty w poście z 19:32 :) Może sam nie masz życia poza forum, a ja jestem dla ciebie jakąs celebrytką? Przykro mi, nie mam takich ambicji, zauważ że gdy pisze o sobie, to tak naprawdę zwykle pisze o swoich postawach życiowych i poglądach które uważam za słuszne, a nie o swoim życiu osobistym, które jest dla ciebie taaaaaaakie fascynujące :) Szatanistko, skoro jesteś, to zapytam. Co sądzisz o line-upie na tegoroczny Steelfest? " Pierwszy raz słysze o takim festiwalu, ale ok, sprawdze ten lineup dla ciebie, skoro tak cie obchodzi, co o nim sądze :P Gorgoroth - wiem, że klasyk, legenda itp, ale za bardzo nie słucham Graveland, - bez rewelacji, ale spoko zespół, nawet lubię. Horna - nie znam. Batushka, - o, to jest świetne, jedna z najciekawszych płyt w ostatnim czasie, jeśli powstanie z tego nowy gatunek - metal cerkiewny to będę fanką :D Goatmoon, - coś tam słyszałam, ale nie mogę nic ciekawego powiedzieć. White Death,- nie znam Bat & Ryyd - nie znam

Gość gość
Obchodzi mnie, co sądzisz, bo to festiwal black metalowy. A ty ponoć lubisz black metal. No i nie z każdym na kafe da radę o tym pogadać. :P Tu masz cały line-up http://steelfest.fi/aikataulu/. Z tych wykonawców których wcześniej nie znałam (a lubię sobie posłuchać przed festiwalami) podoba mi się np. Kroda.

Lubię black, ale się na nim nie znam póki co tak dobrze, jedyny gatunek metalu, który poznałam dogłębnie to thrash metal :P W zasadzie, to słucham głównie aktualnego polskiego podziemia (zaczęło się od Furii, potem poznawałam coraz więcej dobrych zespołów), natomiast jeśli chodzi o klasykę zagraniczną to niestety mam spore braki i wielu kvltowych zespołów nie znam :P Z pełnego lineupu lubie Impaled Nazarene i 1349. Troche kojarze też Krodę, Skyforger i Blasphemy :P Ale nie chce mi się tego co nie znam z tej listy aktualnie przesłuchiwać bo mam fazę na Candlemass i to leci mi z głośników :P

Gość gość
Candlemass jest świetny, ale ja najbardziej lubię te albumy, na których śpiewa Messiah. :) A ze Steelfestem wyskoczyłam, bo byłam ciekawa, czy słyszałaś o nim. W końcu to stricte black metalowe wydarzenie, czym się wyróżnia. I które zespoły znasz. :P

Zaraz rozwalę ten Windows 10, napisałam długiego posta, był błąd przeglądarki i wszystko znikło gdy odświeżyłam strone :P No nic, nie chce mi się pisać na nowo, powiem tylko że Candlemass poznałam bo pewnego dnia na YouTube zaciekawił mnie pocieszny grubasek z szopą na głowie z teledysku i okazało się że muzyka całkiem niezła :D

Gość gość
No bo nie wypada. :) Np. po co nosic plecak jak to nie jest kobiece? Można to robic w szkole, w podstawówce i gimnazjum.

Gość gość
Jam czarna śmierć, śmierć w oczach wrogich paszcz. Poddajcie się – świat był zawsze nasz. Szatan, Szatan, z nim konać, nawet żyć, Szatan, Szatan i rum. x Taki tekst może sobie w stopkę wstawić, albo kiepski kawalarz dla jaj, albo zbuntowany dzieciak, albo miłośnik najtandetniejszej grafomanii.

Gość gość
Mnie nie obchodzi co ludzie mówią. Trudno wymagać żebym się przystosowywała do czyichś wymagań kiedy za moich czasów pewne rzeczy nie istniały albo nie były dostępne. Dlaczego mam sobie odmawiać przyjemności skoro nikt za nie płaci oprócz mnie samej? Każdy ma inny gust. Ja nie lubią tatuaży czy felg samochodowych w czyichś uszach ale co mnie to obchodzi? Nie moja skóra i nie moje uszy. Jak ktoś chce to ma bo chce, tak jak mam to co chcę.

0:01 - :D nawet nie chce mi się już tego komentować. 0:05 - nie, to po prostu tekst polskiej legendy metalu, Kata, może i grafomania, ale nie łapiąc klimatu muzyki tego zespołu nie zrozumiesz pewnych rzeczy, dlaczego to się podoba :D i tak, ten fragment jak jeden z wielu mnie po prostu bawi, dlatego jest w stopce.

Zastanawiałam się też czy tego nie dać w stopke, z utworu "Bramy żądz" Kata :D "Czarownica - tak Cię zwą. Zachowałaś piętno, skarb lepszy niż niebiański pęk Najcnotliwszych kłamstw." Dlatego że lubie ten utwór i konkretnie ten fragment gdzie roman to śpiewa a nie że uważam to za super poezje :D

Gość gość
Mi też witki opadają jak mam komentować takie głupotki. :) W plecaku wygląda się jak przedszkolak. Czasami po prostu coś głupio wygląda, dlatego lepiej nie robić z siebie błazna. :) Że też w ogóle masz czelność takie głupotki pisać w internecie?

Gość gość
Ona jest zaburzona i tye . Potrzebuje akceptacji stąd tu tak tokuje jak to ona niezwykła itp . A to przecież dorosła kobieta o umyśle i zainteresowaniach nastolatki .:D .