Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bratowa... Jak myślicie o co jej chodzi ?

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam pytanie. Jakie macie stosunki z bratowymi ? Ja chociaż się staram, podgaduje jej ona jest jakaś dziwna w stosunku do mnie. 2 tygodnie temu urodziła dziecko. Bardzo się cieszyłam z tego. Gdy tylko podchodze do maluszka to niby nic nie mówi ale widać po wzroku, że nie bardzo jest zadowolona. A siostrze chętnie daje go na ręce. Pomyślicie, ze wina leży po mojej stronie ale to nie prawda. Zawsze w stosunku do niej zachowywałam się lepiej niż dobrze. Nie wiec czemu ona jest uprzedzony. Nikt tego nie widzi z rodziny ale ja to widzę, widzę po wzroku jakim na mnie patrzy. Mam juz tego serdecznie dość. Głupio mi, że ona tłumaczy o małym i daje go siostrze a ze mną nie zamieni słowa. Nie daje po sobie tego poznać. Na prawdę nie wiem o co tej dziewczynie chodzi. Wy tez macie cos takiego z bratowymi? Czy to się z czasem unormowalo ? Czy jest tak do tej pory.?

Gość gość
lubię je bo się z nimi nie widzę

Gość gość
Nie lubi cię po prostu i tyle. A jeżeli cię nie lubi, to nie liż jej dodatkowo d**y, bo to jest żałosne, tylko też ją olewaj.

Gość gość
No to ze mnie nie lubi to akurat wiem. Ale nie do końca. Czasem jest taka mila ze raz kiedyś wyznała mi jakieś chyba krepujuce dla niej przeżycia a teraz tak dziwnie się zachowuje.

Gość gość
No ja też nie lubię dawać swojego dziecka innym na ręce i patrze podejrzliwym wzrokiem, instynkt macierzyński