Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Plaga brwi jak z painta

Polecane posty

Gość gość

Skąd moda na domalowane, grube i kanciate brwi? Przeważnie są czarne, ale ostatnio widziałam blondynkę z "brwiami" w kolorze miedzi. Rozumiem, że mogła na sobie eksperymentować, ale dlaczego zdecydowała się na wyjście z czymś takim na twarzy? Dlaczego tak wiele kobiet bezkrytycznie przyjmuje idiotyczną modę?

Gość gość
Znam kilka idiotek które się tak maluja wstawil bym tu ich zdjęcia ale nie bede chamem

Gość gość
Wbrew pozorom popyt na kobiety z brwiami z Painta jest :D

Gość
Hahahah dopiero zauważyłaś? :D Najgorzej właśnie jak osoba o jasnej karnacji, włosach ma tak chamsko nieumiejętnie domalowane kanciaste,ciemne, grube brwi...i tylko to rzuca mi się w oczy bo to straszny kontrast szczególnie u blondynek. Masakra.:O Ale niech się oszpecają, lepiej dla mnie.:D

Gość
gość dziś niby jest, ALE zależy jakiego chce się mieć faceta. ;) Zauważyłam że na takie przesadnie wytapetowane, z dorysowanym brwiami, sztucznymi rzęsami itp lecą przeważnie tylko tępaki, koksy z siłowni,pracownicy fizycznie (oczywiście nie wszyscy)itp., a faceci bardziej wykształceni, z klasą wolą w miarę naturalne kobiety.:)

Gość gość
a faceci bardziej wykształceni, z klasą wolą w miarę naturalne kobiety.usmiech.gif x Oby :)

Gość gość
Zauważyłam już wcześniej, ale ta blondyna przebiła wszystko. Koszula, spódnica, szpilki i brwi na pół twarzy. Design ze starych gier na pegazusa.

Gość gość
ja juz nie wiem co lepsze czy brwi jak z painta czy namalowana czarna cienka kreska na swoich blond brwiach. Na dodatek krzywo. Widzialam wiele rodzajow brwi ale tak to jeszcze nigdy.Serio zastanawiam sie czy moze tak sie kobietty maluja dla beki?

Gość gość
I wychodzą tak do pracy? To jest teraz modne, a jak widać wiele kobiet przyjmuje trendy bezkrytycznie.

Gość gość
najgorzej to wygląda tatuaż brwi chamska wytatuowana czarna krecha nie ma tam ani jednego włoska to bardzo widać i robi to ochydne wrażenie sztuczności i tandety a kobieta wygląda nie jak kobieta a transwestyta, a najgorzej to wygląda gdy kobieta ma właśnie takie brwi a jasną karnację i widać że w życiu brunetką nie była nie mówiąc o czarnych gęstych brwiach im to po prostu nie pasuje i to bardzo widać

Tak to jest, jak ktos nie umie dobrac do siebie odpowiedniego kosmetyku, kupuje cos na "hura" bo inne laski maja to ja tez musze :/ Jak ja wybierałam swoj pierwszy kosmetyk do brwi, to poszlam do golden rose, bo maja tam spory wybor i niskie ceny, wiec stwierdzilam, ze nie bedzie mi szkoda kasy jesli bede głupio wygladala. Wybrałam kredke, precise browliner i przy niej zostałam do dnia dzisiejszego, absolutnie rewelacyjnie rysuje precyzyjna linie nie tworzac sztucznego efektu.

Gość gość
Kafeterianki, najlepiej iść do kosmetyczki i poprosić o hennę i regulację brwi a nie eksperymentować ze swoim wyglądem.

Gość gość
vegas, kuvvrwo spamerska, wypierdddalaj!!! :O