Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka blond farba do włosów ?

Polecane posty

Gość gość

Testowałam wiele farb i po każdej wychodzą żółte. Aktualnie pozostaję przy dwóch farbach z syoss do 9 tonów. Okropnie niszczy mi włosy, gdyż nakładam dwie jedna po drugiej. Moje naturalne to bardzo ciemny brąz, prawie czarny. Jak byłam u fryzjera to fryzjerki musiały się zebrać wokół moich włosów i jedna przez drugą naradzać. Ostatecznie poszły pasemka rozjaśniaczem i na resztę farba do 12 tonów. Wykosztowałam się i straciłam pół dnia. W sobotę mam imprezę i odrosty muszą zniknąć. Jakie farby polecacie ?

Gość gość
To może idź do jakiegoś profesjonalnego salonu fryzjerskiego, gdzie są wykwalifikowani fryzjerzy/styliści, a nie jak w większości salonach osoby po zawodówce, które się w ogóle nad tym nie znają.

Ja używam farb z popielem. Niwelują one żółte odcienie. Teraz farbuję włosy farbami Yellow od A lfaparf i jestem zachwycona <3

Gość gość
Odradzam eksperymenty szkoda czasu, pieniędzy i włosów... Lepiej poszukać fachowca na http://znanystylista.pl/

Gość gość
W takiej sprawie polecam wybrać się do salonu bo robienie tego na własną rękę może się kiepsko skończyć. Poszukaj sobie fryzjera na www.znanystylista.pl

Gość gość
Blond to jest zawsze ryzykowany kolor. Często właśnie wychodzi taki żółty i tandetny w stylu ‘dziewczyny dresiarza’. Samemu nie ma nawet co próbować tylko pójść do dobrego fryzjera bo to że raz trafiłaś źle to nie znaczy że kolejnym razem też tak trafisz. Ja na farbowanie na blond przychodzę do Corte Del Sole www.cortedelsole.pl i jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
Polecam sklep www.ladysi.com.pl Panie super doradzą ^^ Ja zawsze jestem zadowolona z koloru!

Gość gość
Alfaparf 11.11, to super jasny blond podwójnie popielaty, na takich włosach wyjdzie Ci blond piaskowy ewentualnie. Ta farba nie niszczy tak włosów no i nie jest rozjaśniaczem. Tyle, że jak masz już pasemka to trochę trudniej, bo naturalny odrost wyjdzie piaskowy blond zaś na pasemkach bialy popiel :(. Tu faktycznie potrzebny spwcjalista. Wejdz na str www alfaparf i tam masz salony ktore uzywaja tych farb.