Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Masturbacja a wytrysk

Polecane posty

Gość gość

Cześć, Zastanawiam się czy to taka powszechna norma czy ja jestem wyjątkiem. Mając 17-19 lat masturbowałem się pary razy dziennie i miałem przy tym oszałamiający orgazm, ciarki przechodziły mnie ciele niczym kopnięcie prądu. Dochodziłem do siebie przez dobre parę minut. Obecnie mam 25 lat, masturbuję się o wiele rzadziej, nie czuję aż takiej potrzeby. Orgazm jest dużo słabszy niż był, ale wytrysk zdecydowanie przybrał na sile. Dużo, obficie i daleko. Nie znam się tak na biologii, ale domyślam się, że to rola hormonów bo mówią, że w wieku 25 lat facet osiąga szczyt formy seksualnej. Od starszych znajomych słyszałem, że po 30stce zarówno orgazm, jak i wytrysk spada. Komentarze?

Gość gość
A wolisz w pupe czy do ust?

Gość gość
W pupę nigdy nie próbowałem, choć to moja skryta fantazja. Natomiast orala jakoś nie lubię szczególnie, owszem dawać tak.

Gość gość
Masz racje po 30stce sprawność seksualna spada, nie mamy na to dużego wpływu ponieważ to TEN wiek. Możesz jedynie sobie poprawić kondycje tzn wydłużyć stosunek, wzmocnić erekcje etcc suplementem , najlepiej takim z żeń szeniem , coś na tym erekton fast . Nigdy nie będziemy sprawni tak jak w wieku -17-18 lat.

Gość gość
Jak miałem kilkanaście lat też często to robiłem, ale nie pamiętam, by orgazmy były oszałamiające. Teraz mam 26 i czasem się takie zdarzają. Co do potrzeby, to zależy od dnia, od półtora roku sam jestem i bywają dni, że jestem ciągle napalony. A wytrysk chyba zależy od diety, mam na myśli jego obfitość. Co do siły zawsze miałem ciśnienie :)

Gość gość
A ile masz lat?

Gość gość
Gratulacje, odkryliście prostatę :)

Gość gość
Zwinność małpy siłę słonia daje częste bicie konia