Namysłów województwo opolskie 0 Napisano Maj 15, 2016 Zgłaszam sie na ochotnika jako pierwsza ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 15, 2016 Neptyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sajo000 0 Napisano Maj 15, 2016 Nie wiem, czy ktoś pamięta gościa o nicku ,,pytający dżentelmen'' - czytałem wątek z tym pajacem, liczący kilkadziesiąt stron i miałem niezły ubaw :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 15, 2016 Pravik! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Namysłów województwo opolskie 0 Napisano Maj 15, 2016 Nie pamietam. ;() Neptyk jest spoko mnie wkurza ten Michal od dziewic ;))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 15, 2016 oszkaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 15, 2016 oszkaa czyli pijak24 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 15, 2016 zdecydowanie ty od namyslowa i ten idiota od dziewic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Tajemniczy Napisano Maj 15, 2016 Zgłaszam siebie ;) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 15, 2016 Namysłów jak ktos pisze swoje zdanie,to po co sie wtracasz. Dla ciebie ktos moze byc spoko dla innych nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 15, 2016 Koterba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 15, 2016 Zdecydowanie Cynik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 15, 2016 Filipcio i ten co wali konia pod brama prawika :D swoja droga dawno nic nie pisal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Namysłów województwo opolskie 0 Napisano Maj 15, 2016 Wiecie moze gdzie Neptyk mieszka? Pobrykalabym z nim :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Namysłów województwo opolskie 0 Napisano Maj 15, 2016 Podszyw mi ukradl nicka :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 15, 2016 Neptyk woli facetów :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach