Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak zaczął mnie ignorować

Polecane posty

Gość gość

Mam problem do tej pory w naszym związku było całkiem dobrze, jednak ostatnio ukochany dostał propozycje pracy za granicą od tego czasu zaczął mnie unikać, jest oschły, kiedy pytam co się dzieje odpowiada nic. Czy on chce mnie zostawić? Już dłużej tego nie wytrzymam...

Gość gość
Najpewniej chce z tobą zerwać. Przygotuj się na to. Albo go ubiegnij i ty z nim zerwij pierwsza. On pewnie chce to zrobic ale boi się po prostu powiedzieć to wprost, bo jest tchórzem tak jak wszyscy faceci. Wyręcz go i rzuć go, bo z tego i tak nic już nie będzie.

Gość gość
Kocham Go, nie chce go tracić. Wierzę że poradzimy sobie z rozstaniem :(

Gość gość
pewnie myśli, że będziesz chciała z nim za granicę wyjechać. oby jak najszybciej się spakowal i spierdolił przed tobą, nara.

Gość gość
W co ty chcesz wierzyć kobieto? Jak cię zostawi to cię zostawi, a ty musisz się z tym pogodzić. Widac że nie zależy mu na tobie i nie chce żebyś była jego kulą u nogi. On chce wyjechać i nie zamierza ciągnąć dalej związku z tobą, bo byłabyś dla niego zbędnym balastem. Pewnie też liczy na to, że za granicą pozna inne kobiety i nie chce czuć się ograniczony (gdyby nadal był w związku to musiałby być wierny, a tak będzie mógł sobie ****** co popadnie). I tak się ciesz, bo inaczej zdradzałby cię tam i nawet byś o tym nie wiedziała, a tak nie będziesz musiała sie martwić czy jest ci wierny.

Gość gość
Będę musiała z nim szczerze porozmawiać :(