Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna oklamala mnie ze się zabezpiecza

Polecane posty

Gość gość

Mam 24 lata, poznałem świetna dziewczynę, piękna, anioł. Oczywiście przespalem się z nią i to kilka razy bez zabezpieczeń z finałem w środku, bo pytałem przed czy się zabezpiecza odpowiedziała stanowczo TAK bo inaczej nie chciałaby seksu. Teraz się okazało ze będę ojcem. Wogole nie jestem na to gotowy tym bardziej ze tak naprawdę znam ją niecałe dwa miesiące. Jestem załamany. A ona się cieszy ze będzie miała ze mną dziecko. Kpina.

Gość gość
Chciałem się komuś wyzalic.

Gość gość
a już najgorsze , że dziecko jest czarne , ma śliczne kręcone wlosy. co ja mam robić? pomóżcie

Gość gość
Słabe prowo 2/10

Gość gość
wypierdalać z tymi dzieciatymi prowokacjami szmaty jebane śmiecie

Gość gość
Podszywy pijane

Gość gość
okazalo sie ze od niej zlapalem klyczniki na napletku.

Gość gość
Mam 24 lata, poznałem świetna dziewczynę, piękna, anioł. Oczywiście przespalem się z nią i to kilka razy bez zabezpieczeń z finałem w środku, bo pytałem przed czy się zabezpiecza odpowiedziała stanowczo TAK bo inaczej nie chciałaby seksu. Teraz się okazało ze będę ojcem. W ogole nie jestem na to gotowy tym bardziej ze tak naprawdę znam ją niecałe dwa miesiące. x Znasz ją 2 miesiące i "Oczywiście przespaleś się z nią"? I do tego sam się nie zabezpieczyłeś? Faktycznie kpina.

Gość gość
Przykro mi. Bez sensu sytuacja. Ale słuchaj, zawaliłeś, bo uwierzyłeś na słowo faktycznie nieznanej osobie :( Skoro ona się cieszy tzn., że chce urodzić. Czyli będziesz płacił alimenty...

Gość gość
To bez znaczenia co powiedziała dziewczyna. Skoro zdecydować się na stosunek waginalny z wytryskiem w środku, to jesteś winien ciąży i czeka cię płacenie alimentów. Trzeba było wyciągnąć przed wytryskiem.

Gość gość
Ta dziewczyna też jakaś dziwna. Cieszyć się z tego, że zostanie samotną matką? Przecież to oczywiste, że w takiej sytuacji prędzej czy później gość ją zostawi.