Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annalise

Awantura o wszystko i nic

Polecane posty

Gość Annalise

Hej. Pisze by sie wygadać. Wiem, ze tkwie w tym gownie sama na wlasne życzenie. Watpie by jakikolwiek facet byl taki nienormalny, ale może opisze swoj przypadek by pokazac ze można zyc gorzej. Otoz. Jestem w zwiazku z facetem od 3 lat, bywalo lepiej i gorzej. On jest po różnych terapiach i ciazkich przejsciach. Codziennir bierze psychotropowe leki na uspokojenie. Od jakiegos czas zaczal sie irytować na to, ze ja w weekendy chce sobie pospac do 8-9, a nie wstawac jak on o 6 rano. Nie spedzam jego zdaniem z nim czasu. Jestem ksiezniczka, ktora jego zdaniem sobie musi ciagle pospac i nie wspierac jego osoby. W tygodniu facet siedzi w domu i wydaje moje pieniadze, bo nie zarabia i tez otrzymuje kieszonkowe od mamusi. 33 lata, zyciowe zero. Dzis mi oswiadczyl, ze nie interesuje go moj bol woreczka zolciowego i zle samopoczucie bo on musi miec zrobionego tzw loda. By czuc sie dowartosciowany. Dowartosciowuje sie zdradami, awanturami, krzykami i bijatyka. Wmawia mi ze jestem zerem. Nic nie umiem i bez niego pewnie nie bede istniec. Chce wyjechac do Niemiec by sie odkuc, on na to ze pojedzie ale nie bedzie szukal pracy bo i po co? Moze byc utrzymankiem. Przeciez ja mu samochod kupie, inne zabawki. Psychol. Patrze na to co pisze i rece mi opadają. Jak można byc takim czlowiekiem i jak mozna z takim kims zyc. Przez moje braki w poczuciu wartosci. Ciaglr słuchAnie, jakim jest sie zerem poteguje takir problemy.

Gość gość
Co Cię przy nim trzyma? Tylko nie pisz, ze miłość.

na głupotę (Twoją) ciężko coś poradzić, więc może powiedz, co dziś na kolację jadłaś? albo jaki makijaż lubisz?

Gość gość
Po co ci taki ktoś. Psychol.Leń i fajtłapa. Az tak nisko się cenisz?

Gość gość
Agresor i egoista

Gość gość
prowo 100%