Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przyjaciółka faceta ?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny co myślicie o facecie który ma "przyjaciółkę" która czasami staje sie wazniejsza niż dziewczyna ;) ?

Gość gość
Że nie byłby już moim facetem.

Gość gość
jestem w takiej sytuacji , nie wiem co robić...

Gość gość
Dziwne rzeczy

Gość gość
Ja byłem z kolei z dziewczyną, która miała przyjaciela. Gdy byłem zazdrosny, wmawiała mi paranoję, ze to tylko kolega itd. Dziś jest jego żoną i matką jego dziecka.

Gość gość
To samo mi on wmawia ze znają sie tyle lat nigdy miedzy nimi nic nie bylo i nie bedzie ale jednak widze te maślane oczy , przypadkowe dotknięcia no i stawianie jej na 1 miejscu

Gość gość
Mój były miał taką 'przyjaciółkę', dzisiaj sa zaręczeni. Jeśli dla mojego partnera przyjaciółka jest ważniejsza niż ja, to niech do niej idzie, ale do mnie już nie wraca. Znajdę sobie takiego, dla którego to ja będę tą najważniejszą kobietą w jego życiu.

Gość gość
Wiej od drania tylko rogami nie rozwal framugi

Gość gość
mam podobnie ale z bratową (zamiast przyjaciółki) w dodatku wszyscy razem mieszkamy, to jakiś koszmar!!!

Gość gość
a co jesli on uważa że takie zachowanie jest normalne i że przesadzam ? plus ,że mam zaakceptowac to ze oni beda sie spotykać tak czy siak ?

Gość gość
Trójkącik to perwersja

Gość gość
ja bym tego nie akceptowala i po prostu zakonczyla zwiazek; szkoda czasu na uzeranie sie z idiotą. Poza tym to nie jest normalne. To ty jako jego dziewczyna/żona powinnas byc jego jedyną przyjaciolką; a tak to neich sobie ma kolegow, kumpli, ale przyjaciolki??? chore.

Gość gość
też znajdź sobie przyjaciela

Gość gość
czyli każda z was uważa że nie ma wyjścia tylko zakończenie związku ?o ile można to coś nazwać związkiem

Gość gość
tak, zakonczenie związku najlepsze; bo co innego spotkania z kolegami, a co innego z jakas "przyjaciolka". To ja mam byc przyjaciolką faceta a nie jakas inna, a nie podoba sie? to spadaj

Gość gość
zakoncz to..jak robi cos, zeby miec z nia kontakt cielesny, przypadkowe musniecie itp. to chce ja przeleciec i jara go...a udaje przyjaciela, zeby sie nie zj***lo miedzy nimi..bedzie moment to ja zaatakuje i beda razem..przeciez Ci prawdy nie powie, no nie?

Gość gość
Moj ex powiedzial mi, ze wie , ze nie lubie jego przyjaciolki, ale nie umie jej nie zaprosic na impreze. Zrozumialam to tak, ze moja obecnosc jest opcjonalna ;]