Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ImaginationBre

Relacja z byłym

Polecane posty

Gość ImaginationBre
23:10 nie chcę niczego na niego zwalać...ja nawet na początku nie chciałam się z nim widywać mimo że pierwsze dni po rozstaniu i po wspólnym mieszkaniu naprawdę były trudne, ale on powtarzał że nie mam się tym przejmować, że nic złego nie robimy spędzając ze sobą czas, przytulając się itp. ja nie chcę go krzywdzić w żaden sposób , nie mam zwierzątka domowego, a rodzice mieszkają w innym mieście tak gwoli ścisłości...

Gość gość
Bylam 5 lat w zwiazku I za kazdym razem gdy probowalam sie z nim rozstac utrzymywalam z nim kontakt I wracalam do niego przez to on czul sie pewniejszy a ja wracalam po raz kolejny do chorego zwiazku 3 lata temu zerwallam I zero kontaktu zero tel zero rozmow, za miesiac wychodze za maz I kocham bardzo....

Gość ImaginationBre
wiem moje przemyślenia, rozkminy może i są głupie , żałosne itp. itd. ale to był mój pierwszy poważny związek, może to też ma jakiś tam wpływ, może faktycznie najlepiej od razu zrywać kontakt, chociaż z drugiej strony myślałam sobie , że skoro przeżyło się trochę swojego życia z tą osobą , ten ktoś był w życiu ważny i ostatecznie rozstało się w zgodzie to nie ma nic w tym złego ale do końca nie wiem jak to z tym jest

Gość gość
Meza:) byly to juz przeszlosc mimo ze byl moja pierwsza prawdziwa miloscia, myslalam ze nigdy juz sie nie zakocham tym bardziej ze bylam w najgorszym wieku na milos,teraz wiem ze czas leczy rany a z bylymi kontaktu sie nie utrzymuje bo nigdy sie od niego nie uwolnisz,siedzialam w tym 5 lat

Gość gość
Nie trzymaj go we friendzonie. Niech każde z was idzie w swoją stronę. Dobrze zrobisz jak pozwolisz mu o sobie zapomnieć i dasz mu znaleźć wartościową kobietę którą będzie kochał. Trzeba zrobić krok na przód. Kobiety lubią się bawić w przytulasy, ale facet zawsze będzie na coś liczył po takim seansie. Jako kobieta nigdy nie będziesz miała problemu ze znalezieniem faceta, natomiast on musi się postarać by znaleźć dziewczynę, więc pozwól mu na to i nie bądź egoistką!

Gość ImaginationBre
23:52 masz rację, powinnam to zakończyć , to było tak że ja go unikałam zwłaszcza przez pierwsze tygodnie po rozstaniu i wtedy słyszałam jak mojej koleżance mówił że go unikam i było mu przykro i zrobiło mi się żal i znów kontakt się wzmógł, on podkreśla ciągle że na ten czas nikogo nie szuka tylko chce się skupić na studiach, a w naszej relacji nic złego nie widzi , "kobiety lubią się bawić w przytulasy" to jest prawda... brakuje mi tego bardzo , bo wiadomo że do kolegi się nie przytulę bo się wstydzę, zresztą co by sobie o mnie pomyślał, do obcego tym bardziej, a z byłym chłopakiem w związku z tym że byliśmy razem nie ma jakichś takich oporów... no i przez to czuję że jest to wykorzystywanie, dziękuję za rady, czas z tym skończyć

Gość gość
no tak

Gość gość
Ja z bylym utrzymuje kontakt ze wzgledu na sex. Z nim jest wspaniale zawsze jak juz do tego dojdzie to jestem zerznieta jak suka i czuje sie wspaniale pomimo ze z sily opadnieta