Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dość

Polecane posty

Gość gość

Zauważyłam, że jestem mężczyznom potrzebna głównie po to, żeby za moim pośrednictwem nawiązywali kontakty z innymi kobietami bądź do zwierzania. Nie istnieję dla nich za to jako kobieta. Nigdy nie było tak, żeby jakiś facet wypytywał o mnie moje koleżanki; przeciwnie, to oni wypytują mnie co słychać u dziewczyn. Przykro mi, że ciągle muszę żyć w cieniu innych. Jestem już dobrze po dwudziestce i chciałabym w końcu poznać kogoś dla kogo będę ważna, ale póki co nic na to nie wskazuje. Faceci nie pozwalają mi się poczuć kobieco i atrakcyjnie.

Gość gość
Ktoś coś doradzi?

Gość gość
nie doczekasz się normalnej odpowiedzi, bo tu tylko debilne projekty odpisują same sobie, tworząc wrażenie ruchu na forum by trzepać kasę z reklam. Nielicznych prawdziwych użytkowników mają w d***e, czas spadać z tego pato-grajdołka

Gość gość
zas nie mam sie z kim ******c

Gość gość
Jest taki typ kobiety .Nie wiem od czego to zależy ale tak naprawdę jest jak piszesz.

Gość gość
Nie trafiłaś po prostu na żadnego i tyle. Nie ma się co przejmować. No chyba, "przyjaciółmi". Tym na twoim miejscu bym zajął, bo nie wygląda to za dobrze. Jesteś potrzebna to są i jeb swoimi problemami. A Ty? Ty się nie liczysz. Liczą się tylko ich problemy, zachcianki itd

Gość gość
Próbuję się nie przejmować, ale przyznam, że ciężko mi to przychodzi. Mam w sobie ogromną potrzebę bycia kochaną i ważną, ale co z tego, skoro mężczyźni zdają się tego nie widzieć. Żaden z nich nie pomyślał, że ja też mam uczucia i jest mi przykro, kiedy opowiadają mi o innych wychwalając je przy tym przesadnie. Ostatnio facet, który mi się podoba zwierzył mi się, że poznał na badoo jakąś dziewczynę, po czym pokazał mi jej zdjęcie stwierdzając że jest w jego typie. Poczułam się okropnie.

Gość gość
Znajdz inne kolezanki.

Gość gość
Albo kolegów

Gość gość
bo dajesz sie od razu wepchnac jak ta sierota do friendozone. facetowi trzeba od razu pokazac, ze jestes chetna na seks - wtedy szybko wiadomo czy cos z tego bedzie czy nie, ciamajdko

Gość gość
Obawiam się, że zmiana towarzystwa za wiele nie da. Już to przerabiałam kiedyś i z przykrością stwierdzam, że w niczym to nie pomogło. Mężczyźni nie przestali mnie traktować jak pocieszycielki - powiernicy.

Gość gość
Może i racja, nie umiem być kokietką i chyba w tym tkwi problem. Zawsze robię za tło dla innych kobiet i wcale nie jest mi z tym dobrze.

Gość gość
nie umiesz wpatrywac sie w krocze/oczy faceta, oblizywac zalotnie usta, usmiechac sie, bawic bucikiem, wlosami? łoj, to sie wysysa z mlekiem matki.

Gość gość
Nie potrafię, niestety. Jestem sobą, nie potrafię stosować tych babskich gierek.

Gość gość
22:44 nie robię żadnej z tych rzeczy,patrzenie w krocze? to jakaś desperacja ?lizanie ust? ,zawsze mam adoratorów bez takiego kretyńskiego zachowania :-) prócz uśmiechu

Gość gość
No właśnie, patrzenie facetowi w krocze to przegięcie...

Gość gość
mi wzrok sam poszed na talie ,a nogi juz wszesniej widzialem;p