Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

2 rodzaje reakcji na moją osobe na tym forum, których nie rozumiem

Polecane posty

Wiem, że potrafie być irytująca, zarzucacie mi egocentryzm, narcyzm - niech wam będzie. Ale istnieją 2 rodzaje reakcji na to, co ja piszę których nie rozumiem. 1.Za każdym razem gdy napisze coś mądrego, coś nietypowego, coś wykraczającego poza norme na tym forum i zdecydowanie wykraczającego ponad poziom tego forum - zawsze znajdzie się ktoś, kto zapyta "co chcesz osiągnąć pisząc to?", "po co to piszesz? chcesz się dowartościować", "po co tu z nami siedzisz", tak jakby fakt, że chce na forum podyskutować o historii albo światopoglądzie, był naganny, i raczej powinnam pisać na tym poziomie co większość, o dziewictwie, Namysłowie, ku/pie czy innych bzdurach :) 2. Za każdym razem, gdy napiszę coś, co robie w świecie realnym, choćby to była najbardziej trywialna i zwyczajna rzecz, jaką robią ludzie, zawsze znajdzie się ktoś kto to zaneguje. :) Trolle negowały już że czytam książki, gram w gry komputerowe, potrafie grać na gitarze, posiadam gitare, chodze na koncerty metalowe i jeżdże na Woodstock, że mam znajomych, że studiuje, że jestem dorosła, że mam prawo jazdy i w sumie nie wiem co jeszcze. Tak, jakby to wszystko było nienormalne(i wymagało udowodnienia, całkiem na serio rządano ode mnie na forum dowodów, że robie każdą z powyższych rzeczy :D ), a normą było przyciwieństwo wszystkiego co wymieniłam, ale może takie właśnie życie te trolle znają i twierdzenie, że są ludzie żyjący normalnie budzi ich sceptycyzm :D No to dlaczego tacy jesteście? :(

Gość gość
Wal się a nie truj, d**y

Gość gość
Ja cie lubie :)

Gość gość
Jeszcze, ze biora cie za Noxelke z Poznania

Najzabawniej było, gdy postanowiłam spełnić kiedyś życzenie jednego dziwadła forumowego, które mi wmawiało że nie chodze na koncerty metalowe i nie mam znajomych a metal znam tylko z youtuba i wkleiłam zdjęcia biletów z koncertu Kata. Wtedy troll stwierdził że zdjecie biletu jest zamazane, a poza tym pewnie jest fałszywy, wydrukowany na drukarce :D No to pokazałam mu nowe zdjęcia tego biletu, z bliska, na których było widać wszystkie szczegóły i poinformowałam go że tak wygląda standardowy bilet z Eventim i jeśli chodzi czasami na imprezy masowe to powinien wiedzieć jak takie bilety wyglądają, to wtedy zaczął odwracać kota ogonem, że i tak nie chodze na koncerty bo tak :D Nie potrafie zupełnie zrozumieć skąd ten jego upór, tak jakby uważał chodzenie na takie koncerty za jakieś niesamowite, nieprawdobne osiągnięcie, porównywalne z randką z Johnnym Deepem, że tak bardzo się upierał że obca osoba z internetu NIE MOŻE na nie chodzić, bo to NIE MOŻLIWE. On się dosłownie pieklił :D To jest chyba jakaś schizofrenia paranoidalna, tylko czemu jest tutaj taka masowa? :P

Gość miła jak zawsze
Ja lubie Cie czytac;) Pozdrawiam;)

Gość gość
uwazasz sie za lepsza od innych, wywyzszasz sie. to twoja podstawowa wada.

Gość gość
I spędzasz w necie za dużo czasu . I to rodzi różne podejrzenia Owe bilety mogłaś od kogos dostać czy wyłudzić (daj na pamiatkę itp.) albo po prostu znalazałaś pod klubem .

Gość gość
Czytać książki można, ale głównie też pierdoły. Ja lubię czytać raz na jakiś czas np ale sobie wybieram książki, z których zdobędę jakąś wiedzę. Np historyczne, filozoficzne, naukowe itp.

Gość gość
Po co karmisz te trolle. ? Mówisz o trollach a tłumaczysz się im. Jesteś glupsza od nich?

Gość gość
No nie nie ...to nie jest rodzaj stanu umysłowego potocznie zwanego głupota . Ona po prostu jest lekko zaburzona i tyle .

Gość gość
znowu się zaczyna

23:18 ale wyjaśnij po co miałabym to robić, skoro bardziej prawdopodobne jest, że skoro lubie taką muzyke, to chodze na takie koncerty i nie ma w tym nic niesamowitego? :D ja nie mam problemu, żeby przyznać się że nie robie czegoś popularnego co robią inni, nawet gdy mogę przez to być uznana za dziwną- na przykład nie chodze do klubów, nie tańcze, nie piję kawy itp. i nie mam też potrzeby by wymyślać że robie coś, czego nie robie. :D Skąd się wzięła ta wasza paranoja akurat dotyczącą koncertów metalowych, skoro nawet nie dałam wam żadnych powodów, żeby tak twierdzić? :D Tak spędzam w necie dużo czasu, i jestem w dużym stopniu nolificą. A teraz wyjaśnij, dlaczego miałabym z tego powodu w ogóle nie wychodzić z domu, nie mieć żadnych znajomych, nie chodzić na koncerty, czy też nie jeździć na Woodstock. Niby jak to ma z tego wynikać, bo serio nie rozumiem :D

Spory odsetek metaluchów jakich poznałam w życiu to też są zasadniczo nolify grające w gry czytające wiedźmina, oglądające chińskie bajki itp. Więc dlaczego nagle dla trolli chodzenie na koncerty metalowe wymaga bycia mega ekstrawertyczną towarzyską osobą, co w ogóle nie siedzi w domu ani tym bardziej w necie i nie ma żadnych tendencji do nołjalfienia :D

Gość gość
Za każdym razem, gdy napiszę coś, co robie w świecie realnym, choćby to była najbardziej trywialna i zwyczajna rzecz, jaką robią ludzie, zawsze znajdzie się ktoś kto to zaneguje. XXX Tez mnie to rozkłada na łopatki, tutaj posiadać prawo jazdy, być w związku, albo cokolwiek w ten deseń urasta do rangi niemożliwych osiągnięć. Nie wspomne o przedziwnym zachowaniu teoretycznie dorosłych ludzi, zachowaniu które ostatnio na żywo widziałam chyba w gimnazjum a i tak nie w takim stylu... Jak pomyśle, ze te mamuski, panie za kasa, faceci 30+ ktorych spotykam na codzien moga byc uzytkownikami kafeterii i wylewać tu swoje codzienne szambo to autentycznie robi mi sie jakos tak smutno :)

Gość gość
Potwierdzam, ja też mam podobne zdanie. Nie ma sensu tracić czasu na bezsensowne dyskusje z osobami, które nijak nie radzą sobie w życiu i to, co dla nas jest oczywiste, jak głupie prawo jazdy, studia i koncerty dla nich jest jakby nierealne, nieosiągalne. Ja jestem z normalnej rodziny, nikt mnie nie bił, nie darł się na mnie, mam fajnych rodziców i myślę, że to podłe hejcenie nie bierze się tak z powietrza, to patologia jakaś, nie znam nikogo, kto nie był nigdy na koncercie, choćby takim za darmo. Do autorki nic nie mam

Gość wesoly Pan Marian
spiesze już odpowiadać kobiecie w potrzebie :) 1. gdyż dyskutuje się z ludzmi na własnym poziomie, a nie na forum z ludzmi głupszymi od siebie. :) x 2. bo im się nudzi

Gość gość
Gosc wczoraj 23:13 zgadzam sie. To jest wlasnie to co odrzuca wiele osob. Tematy typu : "ja slucham eluveitie a wy nie wiecie co to bo sluchacie tylko disco polo" i polowa tematow utrzymana w tym tonie.

Gość gość
ja olewam regularnie jej tematy typu "ja tak, wy nie", "ludzie ze wsi ", "bloki tak, dom nie" i podobne prowokacje i uogólnianie, reszta jest do przyjęcia. Ma pewne zasługi dla edukacji historycznej i muzycznej, o ile ktoś zainteresuje się tematem, co się zdarza. Ktoś wygoogluje sobie i dowie się o co chodzi przypadkiem, może nawet polska scena blackmetalowa zyska kolejnych zainteresowanych

Gość gość
Ooo

Gość gość
to forum jest okropne. Komuś odwala z tymi dziewicami i z tym Namysłowem totalnie, tak zeszło na psy, nie ma o czym i nie ma z kim podyskutować, nudzi mi się teraz

Gość gość
To może coś z historii teraz, chodźmy wszyscy sprawdzić ''jak głęboko sięga wasza wiedza":-)

Gość gość
Ja wolę sobie poczytać o norweskim black metalu i rożnych akcjach z tym związanych, wtajemniczeni wiedzą o co chodzi, jakby mnie kto pytał to ciekawsze niż Polska Piastów i Jagiellonów

Gość gość
a moja mama przypadkiem weszła na to forum i teraz mam szlaban na internet przez tych debili od dziewic, starych panien i innego pierdzielenia i za co? Jakieś coś jej nakablowało, że gimbaza pisze tutaj i werbują do satanistów gimbazę, nie uwierzyła zresztą :-(

Gość gość
Nawet gimbaza wykracza czasem poza poziom tego forum, mamusia się martwi, żebyś nie zgłupiało dziecko, zajmij się czymś pożytecznym, Kata posłuchaj czy coś podobnego :-)