Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boję się być atrakcyjna

Polecane posty

Gość gość

Może wyda się to komuś dziwne, ale odczuwam dziwny lęk przed byciem atrakcyjną. Wstydzę się ubrać seksownie i tak się zachowywać. Od dłuższego czasu marzę o metamorfozie, dzięki której z szarej myszki przeistoczę się w świadomą swoich walorów babeczkę z pazurem, ale brakuje mi odwagi, żeby kimś takim się stać. Ciągle zastanawiam się nad tym, jak moja zmiana zostałaby odebrana przez koleżanki oraz czy poradziłabym sobie z męskim zainteresowaniem moją osobą.

Gość gość
Śmiało! Jest wiele pięknych kobiet, ale zaniedbanych. Jestem miłośnikiem kobiecego piękna więc im więcej was ślicznotek tym ten świat staje się piękniejszy :)

Ciągle zastanawiam się nad tym, jak moja zmiana zostałaby odebrana przez koleżanki oraz czy poradziłabym sobie z męskim zainteresowaniem moją osobą. x to moze na poczatek sprobuj pozbyc sie skromnosci hahahahahha

Gość gość
Ja właśnie z tych zaniedbanych. Od lat ubieram się w workowate ciuchy, bo wstydzę się pokazywać swego ciała. Jestem nieśmiała i wstydzę się męskich spojrzeń.

Gość gość
Najczęściej te szare myszki są bardziej seksi od atrakcyjnych. Atrakcyjne kobiety wyszukuje się na doraźne związki a te skromne są materiałem na żonę :-) Jak to się kiedyś mówiło - z pięknej misy się nie najesz, albo jakoś tak

Gość gość
Zadbaj o siebie. Gdy pokażesz swoje piękne oblicze twoje życie diametralnie się zmieni. Zainteresowanie mężczyzn opiera się na wyglądzie zewnętrznym taka jest prawda, więc śmiało. W dodatku uważam że nie ma lepszej partii niż brzydkie kaczątka. Bo te co są od zawsze ładne mają w d****h poprzewracane. Śmiało, śmiało, daj przykład innym dziewczynom, jest tylu mężczyzn czekających na ślicznotki :)

Gość gość
no to nie bądź

Gość gość
Dzięki za zachętę ;) Muszę się w końcu przełamać i coś zmienić w swoim wyglądzie, bo tak dłużej być nie może. Nie ukrywam, że boję się tego, jak będą reagować inne kobiety na moją zmianę. Niejeden raz słyszałam jak komentują złośliwie to, jak ktoś się wyróżnia. "Ale się wystroiła", "lalunia", "niunia" - to tylko niektóre teksty, których docierały do moich uszu.

Gość gość
Pamiętaj że tego głosu nie słychać gdy krzyczysz całą piersią podczas orgazmu przeżywanego z ukochanym, albo gdy orkiestra gra na Twoim ulubionym spektaklu w operze, który oglądasz z ukochanym. Dziewczyny nie marnujcie potencjału! Od nas facetów oczekuje się silnej psychiki, którą nie tak łatwo zmienić jak wygląd u dziewczyn. Skoro macie tę przewagę to korzystajcie z niej, w końcu na wojnie wszystkie chwyty są dozwolone, a relacje damsko-męskie to wojna najgrubszego kalibru!

Gość gość
"Każde dobre wrażenie, jakie się wywołuje w świecie, stwarza nam nieprzyjaciela. Aby być lubianym przez ludzi, trzeba być miernotą." x Wolisz byc miernota czy masz odwage zmierzyc sie z ludzmi? Twoj wybor.

Gość gość
nieśmiała kobieta i seksi ubrania?nie ma szans

Gość gość
up

Gość gość
Możesz związać się, z kimś określanym buntownik bez pwowdu. Wbrew pozorom kobiety w związkach więcej cech charakateru przejmują od drugiej połowy niż odwrotnie.

Gość gość
Żeby być atrakcyjną trzeba się nią czuć, autorko. Wiec najpierw musisz popracować nad sobą, kiedy znajdziesz być może jakaś pasję która będzie dawać Tobie radość i tą radość będzie widać na zewnątrz - wtedy stajesz się pewniejsza siebie i atrakcyjna dla innych. Wygląd to tylko dopełnienie. Wiem o czym mówię :)