Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorący temat na dziś

Dlaczego kobiety wybierają debili, pijaków, znęcających się nad nimi do związków

Polecane posty

czy kobiety aż tak potrzebują dramatu w życiu że taką patologie wybierają na partnerów? A fajnych spokojnych chłopaków olewają ....jak to jest??

Gość gość
bo skoro mam peesde między nogami to nie potrzebuję już peesdy za partnera. To raczej logiczne

Gość gość
Głupie pytanie, bo mało która kobieta świadomie brnie w związek z kimś takim, jeśli ten ktoś ujawnia swoja naturę już wcześniej. To wychodzi w życiu po latach, nie każdy objawy oznaki tego, że w przyszłości może mieć problemem z alkoholem, ponieważ alkoholizm może się rozwinąć w każdym wieku. Kobiety się zakochują, facet się stara, kobiety sa zaślepione podwójnie przez swoje zauroczenie i przez te wszystkie starania faceta. Przecież żaden facet chcąc zdobyć kobietę nie będzie od początku pokazywał jaki jest, z reszta nawet ci którzy po latach pokazują swoja naturę nie ukrywali tego świadomie, oni na prawdę musieli kochać tę kobietę i na pewno chcieli być dla niej kimś lepszym. A potem życie i codzienność wszystko weryfikuje.

Gość gość
gość dziś bo skoro mam peesde między nogami to nie potrzebuję już peesdy za partnera. To raczej logiczne x I masz odpowiedź autorze. Jak nie jesteś patolem, nie jesteś agresywny, nie zalewasz pały, nie ćpasz, nie poniżasz innych to w oczach kobiet jesteś peesdą :P

Gość gość
goovno prawda. widać od razu czego można się spodziewać. widzą to wszyscy wokół tylko nie ta zaślepiona

Gość gość
Niektóre kobiety lubią prawdziwych facetów. Cokolwiek to znaczy.

Gość gość
Te wybory nie sa swiadome. Dziewczyna, ktora miala ojca psychopate lub pijaka bedzie podswiadomie szukac wlasnie takiego wierzac, ze go zmieni. Niestety takie zmiany zdarzaja sie bardzo rzadko.

Gość gość
oj skończcie te swoje nędzne tlumacznia!!! wbiliście do lepetyn takie głupoty i powtarzające jak katarynki .te z normalnych rodzin tez wola trudnych facetow i już, nie Mydlcie oczu

Gość gość
Niska samoocena i dorastanie w świadomości że jest brzydka, nikt jej nie zechce itp mają duży wpływ w wybiorze debili i pijaków. Patologia to jest coś co już zna i jest przyzwyczajona że tak już jest i będzie. Nie zna życzliwości i bezintersowności no bo jak? Zdarzają się wyjątki.

Ale wznawiam pytanie, w takim razie dlaczego kobiety NIEŚWIADOMIE wybierają takich debili??? jakiś błąd genetyczny? Nieświadomość jest strasznie głupia w takim razie. Jak to naprawić??? Czy da się to naprawić? Co przyciąga kobiety do takich debili? Lub co powoduje że one wchodzą w związki z takimi i ich nie olewają? przecież same na początku decydują czy wchodzić w to czy nie, a jednak głupie nie widzą czerwonej flagi i brną ślepo w gòwno. Jaki tego powód? Desperacja?? Głupota? Co???

Gość gość
kazdemu czlowiekowi moze nagle odbic, moja kolezanka miala takiego "spokojnego i milego" chlopaka, ciezko mu bylo znalezc dziewczyne, no ideal grzecznego chlopca. Stracil prace, zaczal pic, rozgladac sie za laskami, zrobil agresywny. Kazdy, najbardziej kochany facet moze stac sie "bad boyem"

Gość gość
autorze jesteś kobietą czy mężczyzną?

Gość gość
one wchodzą w związki z takimi i ich nie olewają? przecież same na początku decydują czy wchodzić w to czy nie, a jednak głupie nie widzą czerwonej flagi i brną ślepo w gòwno. Jaki tego powód? Desperacja?? Głupota? Co??? a czemu faceci wybieraja puste lale z wygladem taniej dziwy, a potem sie dziwią, żę domu nie ogarnie, dzieci nie wychowa, pogadac nie ma o czym, puszcza się i tylko doi kasę na ciuchy i kosmetyki?

Gość gość
Co przyciąga kobiety do takich debili? Lub co powoduje że one wchodzą w związki z takimi a czemu faceci uprawiają seks z debilkami, które obrabiaja pół dzielnicy, do tego żal im kasy na gumke i nagle buch, dzieciak w drodze i trzeba sie żenić?

Gość gość
Kobiety lubią normalnych. Szmaty nie.

gość dziś autorze jesteś kobietą czy mężczyzną? >>> jestem facetem ale PRÓBUJE zrozumieć tok myślenia kobiet

Gość biedne te kobiety
gość dziś one wchodzą w związki z takimi i ich nie olewają? przecież same na początku decydują czy wchodzić w to czy nie, a jednak głupie nie widzą czerwonej flagi i brną ślepo w gòwno. Jaki tego powód? Desperacja?? Głupota? Co??? a czemu faceci wybieraja puste lale z wygladem taniej dziwy, a potem sie dziwią, żę domu nie ogarnie, dzieci nie wychowa, pogadac nie ma o czym, puszcza się i tylko doi kasę na ciuchy i kosmetyki? 00000 bo facecami rządzą w młodym wieku tylko hormony, ale od kobiet, istot rozumniejszych i bardziej poukładanych wymaga się troche więcej rozumu i roztropności, niestety wiele z nich nie dorównuje oczekiwanym od nich normom rozumu

Gość rycerz na rumaku
gość dziś Kobiety lubią normalnych. Szmaty nie. Zgłoś czyli kobiet coraz mniej a szmat coraz więcej???? bo na to wygląda

Gość gość
kobiety wybierają patoli bo genetycznie tacy mają większą szanse na przeżycie, przynajmniej tak było historycznie

Gość gość
ja tego nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem i nawet nie mam ochoty tego rozumieć, nie wiem. Nie toleruję przemocy (a zwłaszcza do mnie - jesli by mnie uderzył to juz zgon na miejscu - o miłości, związku i znajomości ze mną może już zapomniec)

Gość grzeczny piotruś
baby to debile, chcą dominującego faceta a potem płacz że po ryju dostają. Zdecydujcie się do cholery.

Gość gość
nie wiem ale to jest doby temat i prawdziwy :D

Gość siadam do sikania
no bo kúrwa serio, baby same nie wiedzą czego chcą..... może móżdżki na solarium przegrzane?

Gość gość
Przeważnie tak jest,że takie twarde babki,które korzystają z życia,zmieniają facetów,imprezują,takie sucze suma sumarum trafiają na porządnych kolesi a te ciche ,spokojne ,które się dobrze prowadzą "dostają" skxxwieli