Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż to tyran? Przesadzam ?

Polecane posty

Gość gość

Witam jakiś czas temu przeprowadziliśmy sie ( wcześniej mieszkaliśmy u moich rodziców), od tego czasu maz mnie kontroluje nigdzie nie mogę wychodzić ( po ostatnim wyjściu z dzieckiem tzn byłam z nią na spacerze zrobił mega awanturę, wyzwał mnie od k***w, idiotek, debilek itp) maz twierdzi ze po to mamy mieszkanie żebym w nim siedziała i sie dzieckiem zajmowala. Ostatnio zaczął mowić kiedy mam robić pranie! Teraz wymyślił wspólne konto ale ja nie chce sie zgodzić i znów kłótnie . Powiem szczerze ze zaczynam sie go bać :( a w tym wszystkim jest dziecko. Powiedziałam mu o tym ze mam dość itp ale on twierdzi ze przesadzam. Co robić? Uciekać?

Gość gość
uuuuuuuuuciekaaaaaaaaaaaaj!!!

Gość gość
Przeraża mni to co sie z nim dzieje-autorka

Gość gość
Twoj maz to idiota. Tyran przy okazji. Masz siedziec w mieszkaniu i dzieckiem sie zajmowac? A spacer nie wlacza sie juz opieke? Ja bym dala do wiwatu takiemu cwaniaczkowi.

Gość gość
Wg niego wyjścia na spacer czy spotkania z rodzina/koleżankami to moje lenistwo i niechęć do zajmowania sie dzieckiem.

Gość gość
Wypowie sie ktoś?

wypowiedzili sie, a co w zasadzie chcesz przeczytac? "zmieni sie, daj mu jeszcze jedna szanse, przeciez on cie kocha!" to?

Gość hotcumshot
Po ciąży zrobiłaś się luźna spadło ci libido leżysz jak kłoda w łóżku nie podniecasz go a on stracił do cb szacunek i traktuje jak opiekunkę i jeszcze jak niewolnika moja rada s********j bo się nie polepszy albo daj mu więcej lepszego seksu schudnij jeszcze bo z ciebie wór na sperme nie kobieta

Gość gość
Jeśli ulegniesz teraz i bedziesz stosowała się do jego wymogów, tak już może zostać, a nawet granica zacznie się przesuwać. Nie wytrzymasz. Zrób coś z tym tu i teraz.

Gość gość
Postaw mu się z całą stanowczością, nie daj sobą pomiatać. A jak będzie Cię gnębił to odejdź od niego, powoli zbieraj na niego dowody do sądu. Nie możliwym jest by ktoś taki kochał Cię prawdziwą miłością, rozwód to raczej sprawa nieunikniona, nie bój się to Ci wyjdzie na dobre

Gość gość
ZS nie popisales sie ani inteligencjia, ani wyobraznia, ja tez nie pracowalam nigdy w biedronce ale jakos sobie nie wyobrazam by pracujacy tam mieli mozliwosc opierdzielania sie w pracy na forach jak my :/

Gość romanticDżentelmen
Twój mąż lubi dominować,ma być tak jak on chce i kropka.Albo to zaakceptujesz albo rozwód.On oczekuje od Ciebie uległości.

ZS nie popisales sie ani inteligencjia, ani wyobraznia x oczywiscie, ja nawet nie wiem co to ta inteligencyja jest

Gość gość
hotcumshot dziś Po ciąży zrobiłaś się luźna spadło ci libido leżysz jak kłoda w łóżku x PO CIĄŻY nikt nie robi się luźny, chyba, że twoja guma w majtach.

Gość gość
To go zmien jesli jest tyranem. Nikt nie siedzi z tyranem chyba ze kobieta sila:-)

Gość gość
Kurcze ale dzieciarni sie tu nazbierało, innym dziekuje ze sensowne odpowiedzi. Ja pracuje ale mam kilka dni wolnego teraz, miałam cc wiec wiadra nie mam. Chyba nadszedł czas na podjęcie decyzji, jestem juz znerwicowana, kiedy zbliża sie godzina jego przyjścia do domu az mnie brzuch z nerwów boli :/

Gość gość
Uciekaj! To z boku wygląda jak Pan i służba. On tobą steruje jak chce

Gość gość
Zawsze szczery rozwalił temat, nie moge się skupić i doradzić :-)

Gość gość
Po prostu mu się postaw, a jak przez to nie zmięknie to pokaż mu gdzie jego miejsce!

Gość gość
UCIEKAJ