Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciekawe czy mi prowizję oddadzą?

Polecane posty

Gość gość

Od pół roku nie naliczali mi prowizji bo system był zrypany Teraz pytanie naprawią? Doliczą mi prowizję? Fajnie by było bo wpadło by trochę dodatkowego grosza do kieszeni. W koło wszyscy oszukują Już się w tym gubię i chyba też zaczynam kombinować Jak widzisz że ktoś cię dyma to nie masz skrupułów -prawda? Ja się czuję wydymana dlatego nie będę ich miała.

Gość gość
Jeszcze żeby ktoś był uczciwy i naprawdę uczciwie ci płacił. Ale w roku 2013 zakończyłam swoją zarobkową działalność w pewnej siec***artnerskiej i zostawiłam im tam 134zł a 150zł to była i jest chyba nadal kwota minimalna Więc zostawiłam im to. Ale w roku 2016 nadarzyła się okazja połączenia przyjemnego z pożytecznym więc chciałam wznowić działalność-myślę sobie a założe nowe konto...ale nie no przeciez tam na starym jakaś kasa leży...wchodzę patrzę -zabrali-czytam regulami a tam że zabierają po upływie jakiegoś okresu. No to H... niech się udławią! I jak tutaj być uczciwym powiedzcie mi!

Gość gość
Nie da się. No nie da. Jedni ci zapłacą bo ich system nie zweryfikuje tego czy tamtego a drudzy ci nie zapłacą bo są nieuczciwi -zam to wszystko, siedze w tym od dawna. Tej prowizji to już raczej nie doliczą!

Gość gość
Ja sobie wyobrażam ilu wydawców i na jaką skalę jest dymana przez siec***artnerskie! Jak czytam wpisy na forach to skala tego procederu musi być ogromna. Sama nosiłam sie z zamiarem stworzenia takiego programu i nie wiem czy tego w końcu nie wznowię bo patrząc na ilość potulnych wydawców dających się oszukiwać to lepiej być po tej drugiej stronie