Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podoba wam się imię Karolina?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny od zawsze podobało mi się imię Karolina i prawdopodobnie tak nazwę swoją córeczkę.Czy te imię jest wg was bardzo popularne?ja nie znam żadnej Karolinki,na pewno jest ich sporo,ale słyszę inne imiona a tego nie.

Gość gość
Ja mam córkę Karolinkę, uważam że imię jest bezpretensjonalne i zawsze na czasie, a równocześnie nieoklepane i znane na świecie :)

Gość gość
Imię jest bardzo ładne, moim zdaniem jest ponadczasowe, osobiście nie znam malej Karolinki ale w zeszłym roku była zaraz za Magdaleną na miejscu 28. i nadano ją 1888 razy.

Gość gość
A jak w skrócie mówicie Karola,Karolcia?

Gość gość
Ja mówię Lola, w przedszkolu koleżanki mówią Kari, babcie mówią Karolinka :)

Gość gość
może być Karola, Karo, Karolcia

Gość gość
nie podobają mi się żadne imiona które kończą się na -lina. Paulina, Ewelina i właśnie Karolina. W moim regionie to takie wiejskie imię - zawsze wołają lina - a to w mojej kulturze obrażliwe.

Gość gość
nie jest moim faworytem,ale w pierwszej 15stce sie znajdzie :P ot normalne imie. od kolegi dziewczyna ma tak na imie i mowimy do niej Rolcia :P

Gość gość
to w mojej kulturze obrażliwe. xxx a jaka jest twoja kultura?

Gość gość
Wszystkie Karoliny jakie znałam w swoim życiu to albo były jakieś puszczalskie albo tępe dziunie. Ja bym tak nie nazwała dziecka, jeszcze by ją wyzywali Karolina-spermolina.

Gość gość
Karolina-spermolina x kto wymyśla takie rymowanki?? chyba tylko ty.. jak ktoś jest nielubiany to do każdego imienia się coś wymyśli... przykro mi że jakaś Karolina jest ładniejsza od ciebie ale jakoś musisz z tym żyć.. i nie, nie jestem Karoliną

Gość gość
Małych Karolinek nie znam, faktycznie, w ogóle mało się pojawia imion z naszego pokolenia- Magda, Kasia, Karolina, Justyna czy Monika. Samo imię mi się podoba, ale jak każdy chyba z jakimiś imionami, mam same niefajne skojarzenia z tym związane. Znałam blisko trzy Karoliny, wszystkie trzy były jędzowate, pozornie tylko miłe i miały niesamowite zdolności generowania konfliktów tam gdzie przebywały.

Gość gość
gość Mam to samo skojarzenie. Każda Karolina jaką znam to jest fałszywa. Mówią ze wybór imienia wpływa na charakter człowieka. Raz sama z ciekawości czytałam znaczenie imion i jak zachowują się osoby z danym imieniem ( wzięłam na "przegląd" najbliższą rodzinę) no i faktycznie się zgadzają niektóre cech charakteru, dlatego wybór imienia jest bardzo ważny.

Gość gość
najgorsze są magdy i kaśki....

Gość gość
napisalaś że zgadzają się niektóre cechy charakteru.. no właśnie niektóre.. nie zauważyłaś że te opisy jak i horoskopy są tak ogólne, że do każdego można coś dopasować.. weź sobie jakieś popularne imię wśród znajomych np. Ania czy Kasia.. naprawdę wszystkie są takie same???

Gość gość
Też mi się to imię podoba ale ostatecznie moja córka została Marcelina