Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nic nie robie w pracy

Polecane posty

Gość gość

Pracuje jako sekretarka przez 10 godzin. Przychodzę do pracy siadam iiiiii ..... Co by tu zrobic ? Przeczytałam milion książek, nie mogę sobie buszowac w Internecie bo dyrektor jest nieopodal. N czasem zrobię komuś kawę i tyle. Przez 10 godzin gapie się na ściany i siedzę tu jakby czasem ktoś zadzwonił albo przyszedł co się nie zdarza często. Nie mogę rzucić pracy bo muszę opłacać studia ale niedługo tutaj zwariuje. Każdy twierdzi że się wyglupiam bo mam super pracę bo nic nie robię ale kto by wytrzymał 10 godzin kompletnie nic nie robiąc!

Gość gość
z tym internetem to nie jest tak źle ;) jakbym miał tzipke to bawiłbym się nią cały dzień i tak by mi czas zlatywał

Gość gość
e to i tak dobrze masz ze mozesz cos podczytywac. czytaj ksiazki do nauki jezykow obcych, do tego jakis kurs, i rok -dwa a zmienisz prace na cos hmm ciekawszego?

Gość gość
Z językami to jest jakaś myśl, tylko że nie mogę się za bardzo afiszować z nauką bo jest ktoś kto donosi do pani dyrektor każdy mój błąd. Ona była zobowiązana do nauczenia mnie wszystkiego po czym nie przekazała mi żadnej wiedzy a doprosić się jej o coś to graniczy z cudem, do wszystkiego dochodze sama i jak mi coś nie wyjdzie to ktoś kabluje. Szału można dostać.