Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A ja jeszcze nie złożyłam 500 plus

Polecane posty

Gość gość

bo nie chce mi się iść do ops, a muszę iść osobiście bo należy mi się na całą trójkę. Trochę się wstydzę tam iść, no ale 1500 zł piechotą nie chodzi :P A orientuje się ktoś, jakie dokumenty muszę mieć składając na wszystkie dzieci?

Gość gość
A czemu musisz osobiście jeśli należy się na trójkę? Pytam z ciekawości, ja składałam na jedno i robiłam to przez stronę banku.

Gość gość
Bo na pierwsze też będę składać i chyba muszę pisać jakieś oświadczenie? Gdzieś tu czytałam, że na drugie i dalej dostają wszyscy, a na pierwsze trzeba iść coś podpisywać..

Gość gość
zlosz sobie lepiej juz znajoma mojej kolezanki pracuje w naszym mopsie i mowila ze moze pieniedzy zabraknac jak ktso nie zlozyl od razu wiec lerpiej sie pospieszyc i mioec zljuz pozone a maja podobno w tym miesiaiacu juz placic pieniadze

Gość gość
ja też jeszcze nie złożyłam... mam 3 dzieci także, z tym że na pierwsze nie dostanę.

Gość gość
Jak to ma braknąć, skoro można składać do 1 lipca i wyrównanie dostanie się od kwietnia? Nie stresujcie mnie :O No ale macie rację, muszę się pospieszyć bo wszystko odkładam na ostatnią chwilę..

Gość gość bratanka
Lepiej sie pospiesz bo ja tez odciagalam myslalam ze pojde i raz dwa zalatwie a musialam chodzic trzy razy bo ciagle czegos brakowalo. W sumie zajelo mi dwa tyg zebranie wszystkich dokumentow bo potrzebowalam pierdylion zaswiadczen, a tez myslalam ze zalatwie od reki. Jesli skladasz tez na pierwsze dziecko to w samym mopsie bedziesz czekac tydzien na kopie zasw o dochodach

Gość gość
To bardzo fajnie, a ja już mam pieniądze na koncie od tygodnia ;)

Gość gość
nie musisz iść osobiście, możesz złożyć przez internet, jeśli np. masz bankowość internetową. i nie ma znaczenia, czy na pierwsze dziecko też składasz. no chyba, że już pobierasz rodzinne, wtedy rzeczywiście łatwiej ci będzie iść do ops

Gość gość
Ja juz dawno wydałam 1500+