Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym walczyć o niego po tym jak się zmienił kiedy zrezygnował ze mnie

Polecane posty

Gość gość

Uganiał się za mną 1,5 roku. Był wtedy nie za bardzo niezalezny, nawet nie był wysportowany. Wolalam innych a nie nieudacznika. W końcu sam odszedł, ja miałam wspaniałem wakacje. Wróciłam po roku. Mój facet zostawił mnie po urodzeniu naszego dziecka. I zobaczyłam jego...własny interes, mieszkanie, buduje dom, wysportowany, opalony. Jego dziewczyna? Bez komentarza, ciemna mysz, widać ze zamknieta w sobie. Chce sie z nim spotkac i odbudowac to co bylo. Myslicie ze mam szanse?

Gość prawictwo pospolite 152
d***** nie mają szans

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Ha ha ha no i co że zamknięta w sobie-takie są najgroźniejsze nie wiesz o tym? Próbuj ale szkoda że tego nie zobaczę bo lubię takie akcje żenujące!:D

Gość gość
no cóż...ja tam nie wracam do takich , które mnie olały jak mi zależało, a teraz jak zarabiam to nagle chcą wrócić.

Gość gość
juz pędzi, żeby wziąć rozklapiochę z bagażem w postaci dzieciaka hahahaha :D:D:D:D

Gość gość
a po co mu przechodzona baba z dzieckiem?

Gość gość
Myśle ze jezeli cos czul do ciebie tyle czasu to nawet z dzieckiem cie pokocha walcz o niego.

Gość gość
co z tego że to cicha dziewczyna?? uważasz się za lepszą?? chyba masz go za debila skoro myślisz że się nie domyśli dlaczego chcesz do niego wrócić..

Gość gość
Nie wiem czy za lepsza ale za ładniejszą i bardziej przebojowa jak najbardziej.

Gość lukaszek_wolny
hahaha teraz na jego kur/we się nadajesz jak mu się zona znudzi hahaha :D

Gość gość
Myśle ze jezeli cos czul do ciebie tyle czasu to nawet z dzieckiem cie pokocha walcz o niego. a nie myślisz, że w końcu zmądrzał i zrozumiał, ze nie lata sie za dziwami, które lecą nie na faceta tylko na majątek? chyba byłby nienormalny, żeby chcieć pannę , która go olewała jak sie starał a teraz wraca i chce mu zycie rozp...bo ktos musi jej dzieciaka utrzymać. A wpadło ci do głowy, że może to tam "mysz" jest osoba, która tak go wspiera, że przy niej i dla niej poukładał swoje życie i zaczął zarabiać

Gość gość
za ładniejszą i bardziej przebojowa jak najbardziej jasne, tylko że to nie wystarczy do normalnego związku i zakładania rodziny. To jest dobre na ru..anko

Gość gość
Może i to co piszecie jest prawda ale bym sobie plula w brode gdybym nie sprobowala! Jezeli zalezalo mu kiedys na mnie to mnie nie odtraci a moze cos z tego bedzie?

Gość gość
Jezeli zalezalo mu kiedys na mnie to mnie nie odtraci a moze cos z tego bedzie? ja bym odtracił, ale faktycznie, może ten twój jest gupi i poleci na byle co

Gość gość
To sprawa honorowa, on już fjutka w Ciebie nie wsadzi, bo bylas wybredna. :D

Gość gość
albo wsadzi i zaraz potem spławi , no może ci rzuci 50 zł za fatygę

Gość gość
To co piszecie jest obrzydliwe i jestescie podli tak piszac

Gość gość
To co piszecie jest obrzydliwe i jestescie podli tak piszac a nie było podłe i obrzydliwe bawienie się 1,5 roku cudzymi uczuciami , umawianie z innymi i nagłe zainteresowanie bo sie wzbogacił?

Gość gość
E tam fjutka to on może w jakas inna chetna wsadzić. :) Jest ich tak wiele :D ale chlop ma pewnie honor i patykiem Cie już nie tknie.

Gość gość
Wybaczy mi jeżeli coś czuł do mnie. Może to właśnie co robiłam spowodowało że on się zmienił?

Gość gość
Wybaczy mi jeżeli coś czuł do mnie. Może to właśnie co robiłam spowodowało że on się zmienił? wybaczyć to nie znaczy chcieć. 1,5 roku go upokarzałaś, jesli cos zrozumiał o zyciu i relacjach, a chyba zrozumiał skoro zycie odmienił to juz wie, że sa wartościowsze kobiety. Ja tam bym wolał cichą myszkę, która mnie kocha, dba o związek niż pusta lalę, która mysli ze na urodzie wszystko załatwi i nic z siebie dawać nie musi poza wyglądem i tyłkiem. I nieustająco szuka frajera, który zaopiekuje się nia i jej przychówkiem w przerwach między ciekawszymi propozycjami

Gość gość
gość dziś - to co napisałeś jest potworne. Nie rozumiesz że ludzie się zmieniają i mogłam go pokochać!

Gość wesoly Pan Marian
spiesze z pomocą kobiecie w potrzebie! :) moja Droga urazil Cie tym ze już Cie nie chce i to zrozumiale. weź napij się melisy i nie myśl o tym to Ci przejdzie

Gość gość
to musi być prowo :D

Gość gość
mogłaś pokochać nie jego ale jego pieniądze🖐️ szlora

Gość gość
Nie, bo ty go nie kochasz. po prostu imponuje ci jego obecny wygląd i majątek. I juz myslisz jak fajnie byłoby z nim mieszkać w nowym domu, na jego utrzymaniu. No może drobna fascynacja erotyczna jego nowym ciałem.

Gość gość
Pan Marian widze pomaga wszystkim paniom :-) Ja tez mysle ,ze to provo..,a jesli nie to Jestes straszna osoba autorko. Materialistka,pusta lala. Kiedy "nieudacznik" wyszedl na prosta, z dziewczyna u boku,ktora go pewnie wspierala caly czas w Tobie nagle obudzila sie "milosc" bo Cie bad boy ktorego wczesniej wolalas kopnal w doope

Gość gość
Lepsza brzydsza dziewczyna na poziomie niż ktoś taki jak ty. Masz już dziecko więc Twoje ciało pewnie w jakiś sposób się zmieniło. Czas też nie działa na Twoją korzyść. Jak widzisz on już się ustatkował. Nie zostawi normalnej dziewczyny dla kogoś kto traktuje go jak skarbonkę. Jeśli nawet będzie chciał zmienić dziewczynę na ładniejszą to znajdzie wolną z jędrnymi piersiami i bez dziecka.

Gość gość
Możecie pisac co chcecie ale zobaczymy. Ja chce zobaczyc czy mozemy byc razem i dam rade temu podolac.