Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bluecafee

Studia FiR UP Poznań

Polecane posty

Gość Bluecafee

cześć :) piszę w sprawie dotyczącej rekrutacji na Uniwersytet Przyrodniczy, a dokładniej Finanse i Rachunkowoś, niedawno pracowałam w księgowości i spodobała mi się ta praca, jednak w liceum byłam w klasie o profilu humanistycznym, gdzie program z matematyki ograniczał sie jedynie do podstawy, jednak nigdy nie miałam większych problemów z matematyką, ale zaznaczam, że orłem z niej nie jestem, poza tym mieszkam na wsi i dlatego też wole jednak uczelnię przyrodniczą niż typowy ekonomik (gdzie pewnie i tak bez rozszerzonej matematyki nie mam szans sie dostać :( ) na obecnym kierunku studiów miałam już podstawy mikro i makroekonomii, prawoznawstwa, statystyki opisowej oraz demografii, tak więc temat FiRu nie jest mi całkowicie obcy. Stąd moje pytanie: może ktoś sie orientuje, czy z podstawową maturą z matematyki można rekrutować na FiR i na nim przetrwać bez większego uszczerbku na zdrowiu? :P dziekuję z góry :*

Gość gość
Up

Gość florens
Powinnaś przetrwać jeśli się przyłożysz, co do rekrutacji nie znam zasad, ale często biorą pod uwagę np geografię jako dodatkowy przedmiot. Kierunek dobry, dużo możliwości- możesz pracować w firmach jak http://gestor.krakow.pl/ i budować jakość lub też pracowac zdalnie z domu- jak mówię, możliwości masa.